Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A legenda folytatódik - Megérkezett a továbbfejlesztett Z széria

Tóth Enikő
2020. 10. 08. 14:20:00
A legenda folytatódik - Megérkezett a továbbfejlesztett Z széria

A Robland egyetlen kizárólagos forgalmazójaként a Paliszander Kft büszkén jelentheti, hogy több, mint 2000 darab lapszabász gépet adtunk el csak Magyarországon.

Tudata, hogy vannak városok, ahol 15-20 darab Robland gépet is használnak a helyi vállalkozók.

Minek köszönhető a nagy arányú kereslet ezen gépek iránt?

Önben is felmerült a kérdés, igaz?

Alábbi cikkünkkel igyekszünk minden kérdésre választ adni, és bemutatni Önnek ezt a méltán népszerű márkát.

Kezdjük azzal, hogy miért is nevezhetjük legendának a Robland Z szériáját?

A Z széria gépeit igen gazdag alapfelszereltséggel rendelkeznek, emellett igen erős felépítésű, nagy tömegű gépet kaptak az ügyfelek. Ár érték arányban kiváló konstrukcióban.

A nagyvonalú motorteljesítménynek köszönhetően az akár 2 collos kemény pallót vagy gerendát sem csigalassúsággal, hanem hasító erővel vágja át a gép.

Nem elhanyagolható tény az sem, hogy 41 cm széles rendkívül robosztus szánja évtizedekig garantálja a deformációmentességet még nagyon mostoha felhasználási körülmények között is.

A 4 darab nagy kopásálló speciális acél rúd, melyeken a szán siklik, gyakran „örök” életűek, így teljes nyugalommal tudjuk biztosítani a 6 év szángaranciát.

A vágásszélesség igény szerinti alakítása is nagy előny, mivel a műhely méretéhez igazítható 2500 mm-től 3800 mm-ig.

A legenda folytatódik, de melyik is ez a legendás gép?

Korábban a legkeresettebb modell a Z3200 volt, melynek legendája folytatódik tehát, így most már egy még robosztusabb innovációját a Z400 és Z500-as modelljeit ajánlhatjuk figyelmükbe. A Z3200 utódjai a megszokott profizmus mellett újabb fejlesztéseket is tartogatnak.

Az új Z széria a fent leírtak mellett sok újdonsággal és kényelmi funkcióval könnyíti meg a munkát.

Megújult például a fűrész aggregát, vagyis egy öntvény egységből áll, így biztosítja az abszolút vibrációmentességet. Büszkén jelenthetjük ki: Szakmai evidencia, hogy nincs ettől jobb gép a világon a lapszabász gépek piacán.

További innováció, hogy az elővágó állító szisztéma, akár magasságban és oldalirányban is mozgatható kivitelben is kérhető, amennyiben ügyfeleinknek igénye van rá.

A keresztvonalzó kifejezetten robosztus felépítést kapott, így ellenáll akár a durva ütéseknek is, továbbá felszerelték egy szögskálával, hogy a nagyobb tábláknál még precízebben lehessen a szögvágásokat elvégezni. A méretütközők nagy méretűek, ezzel szintén segítve az intenzív felhasználást.

Nem mehetünk el szó nélkül az új design mellett sem, hiszen az új Robland Z400 és Z500 új külsőt kapott, így azoknak az ügyfeleknek, akinek fontos a kinézet most kedvezni tudunk ezen a téren is.

Van még egy jó hírünk: a tervezők gondoltak a gép könnyebb mozdíthatóságára és lehetővé tették, hogy oldalról is felemelhetőek az új Z széria gépei akár targoncával, vagy békával.

Nyugodtan húzZon rá még egy lapot, mert ez a lapszabÁSZ.      

Tartalomhoz tartozó címkék: Lapszabász Legenda Robland