Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Árverés feltételei

Árverés 2022 - Licit általános feltételei

 

A Regisztráció kitöltésével, és a licitösszeg befizetésével Ön elfogadja az általános feltételeket, az Árverés fülön leírt szabályokat, lehetőségeket, határidőket és kötelezettségeket!

1.       A Paliszander Kft. kijelenti, hogy a gépek a leírásban feltüntetett korúak, állapotúak és üzemképesek.

2.       A licit csak akkor érvényes, ha adatlap formában érkezik és ezt a marketing@paliszander.hu címen fogadni tudtuk. Továbbá, ha előzőleg az adott gép bruttó Kikiáltási árának a 10%-a átutalásra kerül a Paliszander Kft. számlájára és az oda megérkezett. Minél előbb igényelje a díjbekérőt a Regisztráció beküldésével, ha részt szeretne venni a liciten. Több gép esetén az összes licitálni kívánt gép kikiáltási árának 10%-a külön-külön tranzakcióban utalandó.

3.       Az adott gépet lehetőség van 2022.06.23 16.00-ig a Villám áron megvásárolni.

4.       A VÉTELÁRAT az árverés vége után 24 órán belül ki kell fizetni, amennyiben nem kerül kiegyenlítésre a foglalót/regisztrációs díjat a licitáló Ügyfél elveszíti, és a következő legnagyobb licitet adó jelentkező vásárolja meg a gépet.

5.       Villám áras vásárlás esetén a vételárat azonnali átutalással kell kiegyenlíteni.

6.          A megvásárolt gépek szétszerelése és a helyszínről való elszállítása a vásárló feladata. A rakodáshoz targoncát biztosítunk.

7.            Az esetleges grafikai hibákért vagy elírásokért felelősséget nem vállalunk.