Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BALA: Innovatív Függőleges Lapszabászgépek és Hornyoló Egységek a Globális Piacon

Három évtizeddel ezelőtt kezdődött a cég története İnegöl/Bursa városában Törökországban. A BALA márkanév alatt gyártott függőleges lapszabászgépeket széles körben alkalmazzák a panel és kompozit anyagok méretre vágásánál a bútoriparban, reklámiparban és más iparágakban egyaránt.

Bala DPM AV A technológia egy lépéssel előrébb

A BALA, mindig a fejlett technológiára, a magas minőségre és a vevői elégedettségre törekszik! A megalakulása óta végzett munkának, szakértelemnek, valamint a számos szabadalomnak köszönhetően bizonyította a minőséget, mind a hazai, mind a nemzetközi piacon. A cég fejlődése napjainkban is töretlen, több mint 15 000 eladott gép 57 országban világszerte.

Több mint 15 000 eladott Bala függőleges lapszabászgép 57 országban világszerte

A BALA egyedülálló innovatív megoldásokat kínálnak a kompozit anyagok vágásához használható hornyoló egységgel felszerelt gépeknél és a panelek vágására alkalmas függőleges lapszabászgépeknél egyaránt.

A BALA kötelezettséget vállal arra, hogy a legjobb szolgáltatásokat kínálja a vásárlóinak, és folyamatosan azon dolgozik, hogy még hatékonyabban szolgálják ki a piac újabb és újabb igényeit.

Bala szabadalmaztatott anyagmegfogó

A Bala gépek számos előnnyel rendelkeznek, többek között:

- Erős gépváz a legjobb stabilitás érdekében.

- Automatikusan elmozduló hátfal.

- Precíz kialakítás a vágási és hornyolási feladatok elvégzéséhez.

- Hornyolási lehetőség az Alucobond lapok megmunkálásához.

- Elővágó körfűrészlap az előkarcoló helyett.

Bala CPM vágóegység Dupla-PENGE® systemA Double-Blade® system lehetővé teszi alu kompozit panelek vágását és hornyolását anélkül, hogy felváltva kellene alkalmazni a fűrészlapot vagy a marószerszámot mélységbeállítóval. Mind a körfűrész, mind a marószerszám elhelyezése lehetséges ugyanazon a védőburkolat alatt. A munkához igazodóan a szerszám típus kiválasztása kézikapcsolóval történik. Ezen berendezésnek köszönhetően a szerszámcserékből fakadó holtidők megszűnnek és akár kis mennyiségű anyagok vágása és hornyolása is gyorsan kivitelezhető.

BALA mottója:

Megoldás-orientált termelési és szolgáltatási környezet biztosítása, magas ügyfél-elégedettséggel függőleges gépek ágazatában; Vezető globális márkának lenni, amely folyamatosan kínál fejlett, innovatív technológiájú gépeket az Ügyfeleinek.

A BALA gyár İnegöl/Bursa városában, Törökországban

Rendezés:

01. Bala CPM AV függőleges lapszabászgép - ALU - 3 kW

A Bala CPM AV, a CPM termékcsalád automata függőleges lapszabászgépe, alu, alucobond anyagok vágásához, hornyolásához.

Külső raktáron

01. Bala DPM AV automata függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM AV, a DPM termékcsalád teljesen automata függőleges lapszabászgépe, anyagmegfogóval, PC vezérlőpulttal, optimalizáló szoftverrel és címke nyomtatóval rendelkezik.

Külső raktáron

02. Bala CPM D2B függőleges lapszabászgép - ALU - 3 kW

A Bala CPM D2B, a CPM termékcsalád digitális kijelzővel rendelkező lapszabászgépe, alu, alucobond anyagok vágásához, hornyolásához.

Még 1 db raktáron

02. Bala DPM KS AV automata függőleges lapszabászgép érintőkijelzővel, 3 kW

A Bala DPM KS AV, a DPM termékcsaládból már anyagmegfogó rendszer mellett motorikusan mozgó vízszintes és függőleges vágást biztosít, automatikusan elmozduló hátfallal,digitális kijelzővel és érintőkijelzővel.

Még 1 db raktáron

03. Bala CPM E2B függőleges lapszabászgép - ALU - 3 kW

A Bala CPM E2B, a CPM termékcsalád alapfelszereltségű függőleges lapszabászgépe, alu, alucobond anyagok vágásához, hornyolásához.

Külső raktáron

03. Bala DPM KS AV automata függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM KS AV, a DPM termékcsaládból már anyagmegfogó rendszer mellett motorikusan mozgó vízszintes és függőleges vágást biztosít, automatikusan elmozduló hátfallal és digitális kijelzővel.

Külső raktáron

05. Bala DPMED 21-41 digit. kij. függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPMED 21-41, a DPM termékcsalád digitális kijelzővel felszerelt lapszabászgépe. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Külső raktáron

06. Bala DPME 21-41 függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM 21-41 E, a DPM termékcsaládból már rendelkezik automatikusan elmozduló hátfallal. Emellett továbbra is magas minőség, precizitás jellemzi. Már 12 m2-es helyen is elfér!

Még 1 db raktáron

07. Bala DPM 21-41 függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM 21-41, a DPM termékcsalád alapfelszereltségű függőleges lapszabászgépe. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Külső raktáron