Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bala a függőleges lapszabászat csúcsfokozaton

A Paliszander Kft. által képviselt BALA innovatív technológiai megoldásokkal teszi kényelmesebbé és gazdaságossá a táblák szabását. A BALA függőleges lapszabász gép az asztalos műhely vagy éppen dekorlemezekkel foglalkozó reklámcég, építőipari vállalkozás alap gépe.

A cég a fafeldolgozó gépek gyártásában szerzett több mint 20 éves tapasztalatát kihasználva, 1992-ben átszervezést eszközölt és a függőleges panelek szabászatára és az összetett panelek vágására és hornyolására összpontosított. Célja, hogy a fejlett technológiát mindig magasabb és magasabb színvonalra emelje, mely így még inkább az ügyfelek elégedettségét eredményezi. Termékeikkel bizonyítottak, a hazai és a külföldi piacokon egyaránt.

A Bala Gépgyártó vállalat kötelezettséget vállal arra, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtja gépfelhasználóinak. A Bala Machine folyamatosan azon dolgozik, hogy még hatékonyabban szolgálja ki a piaci igényeket.

A Bala gépek számos előnnyel rendelkeznek, többek között:

  • A gépváz magasfokú stabilitása.
  • Automatikusan elmozduló hátfal.
  • Egyenletes és erős felület precíz vágási és hornyolási feladatok elvégzéséhez. A hornyolás az Alucobond lapok megmunkálásánál jelent előnyt.
  • Pontos elővágó fűrész előkarcoló helyett.

A Dupla-PENGE® system lehetővé teszi alu kompozit panelek vágását és hornyolását anélkül, hogy felváltva kellene alkalmazni a fűrészlapot vagy a marószerszámot mélységbeállítóval. Mind a körfűrész, mind a marószerszám elhelyezése lehetséges ugyanazon a védőburkolat alatt. A munkához igazodóan a szerszám típus kiválasztása kézikapcsolóval történik. Ezen berendezésnek köszönhetően a szerszámcserékből fakadó holtidők megszűnnek és akár kis mennyiségű anyagok vágása és hornyolása is gyorsan kivitelezhető.

 

Rendezés:

01. Bala CPM AV függőleges lapszabászgép - ALU - 3 kW

A Bala CPM AV, a CPM termékcsalád automata függőleges lapszabászgépe, alu, alucobond anyagok vágásához, hornyolásához.

Külső raktáron

01. Bala DPM AV automata függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM AV, a DPM termékcsalád teljesen automata függőleges lapszabászgépe, anyagmegfogóval, PC vezérlőpulttal, optimalizáló szoftverrel és címke nyomtatóval rendelkezik.

Külső raktáron

02. Bala CPM D2B függőleges lapszabászgép - ALU - 3 kW

A Bala CPM D2B, a CPM termékcsalád digitális kijelzővel rendelkező lapszabászgépe, alu, alucobond anyagok vágásához, hornyolásához.

Még 1 db raktáron

02. Bala DPM KS AV automata függőleges lapszabászgép érintőkijelzővel, 3 kW, "new"

A Bala DPM KS AV, a DPM termékcsaládból már anyagmegfogó rendszer mellett motorikusan mozgó vízszintes és függőleges vágást biztosít, automatikusan elmozduló hátfallal,digitális kijelzővel és érintőkijelzővel.

Még 1 db raktáron

03. Bala CPM E2B függőleges lapszabászgép - ALU - 3 kW

A Bala CPM E2B, a CPM termékcsalád alapfelszereltségű függőleges lapszabászgépe, alu, alucobond anyagok vágásához, hornyolásához.

Külső raktáron

04. Bala DPM KS félautomata függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM KS, a DPM termékcsaládból már anyagmegfogó rendszerrel rendelkezik. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Külső raktáron

05. Bala DPMED 21-41 digit. kij. függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPMED 21-41, a DPM termékcsalád digitális kijelzővel felszerelt lapszabászgépe. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Külső raktáron

06. Bala DPME 21-41 függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM 21-41 E, a DPM termékcsaládból már rendelkezik automatikusan elmozduló hátfallal. Emellett továbbra is magas minőség, precizitás jellemzi. Már 12 m2-es helyen is elfér!

Még 1 db raktáron

07. Bala DPM 21-41 függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM 21-41, a DPM termékcsalád alapfelszereltségű függőleges lapszabászgépe. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Még 1 db raktáron