Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CMT Formula 2050 szerszámtisztító folyadék (spray) 0,5 liter

4.575 Ft + ÁFA ( 5.810 Ft )

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Szerszámtisztító folyadék

Gyártó: CMT
Cikkszám: 194998001010000
Gyártó cikkszám: 998.001.01
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Végre egy biztonságos, környezetbarát tisztítószer, amely hatékonyabb, mint a vágószerszámok tisztításához használt veszélyes vegyszereké.

A fűrészüzletek tudják, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a vágószerszámokból. Tudják, hogy a faanyag által a szerszámokon hagyott szurok és gyanta nagyban lerövidíti a keményfém élettartamát. Ezért sok pengeélezőt kértünk a Formula 2050 tesztelésére, és kiváló terméknek értékelték. A legtöbb penge- és fúrófej tisztító termék oldó hatással működik, de némi erőre és csúnya vegyszerekre van szükség a faanyagok és gyanta feloldásához. A CMT biztonságos és nem mérgező Formula 2050 behatol a gyanta mikroszkopikus repedéseibe, és megtámadja a keményfém vagy acél felületek és maga a gyanta közötti kapcsolatot. A Formula 2050-el tisztán tarthatja szerszámait, és növeli az élesség és az élezések közötti élettartamot

Eltávolítja a szurok, a gyanta és a ragasztó maradványait az összes famegmunkáló vágóeszközből (fűrészlapok, marók, fúrók, formázók, gyalukések stb.).
Egyáltalán nem mérgező, nem gyúlékony és tanúsítottan biológiailag lebomló. A Formula 2050 biztonságos, földbarát termék.
Tisztítás után ne öblítse le. A Formula 2050 védelmet nyújt a rozsdával és a korrózióval szemben. Az asztali fűrészlap rozsdamentes is marad!
Permetezőpalackkal alkalmazható, vagy ultrahangos tisztítószerekben és mártó tartályokban használható.

Katalógus oldal