Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CMT Minőségi Szerszámok a Paliszander Kft forgalmazásában

CMT Orange Tools

1962 óta – Akkor és mindmáig vérbeli olasz gyártmány

A történet mára már jól ismert. A több mint 50 évnyi sikeres és minőségi famegmunkáló szerszámgyártás után – illetve narancs szerszámok gyártása után, a pontosság kedvéért – A CMT hírnévre tett szert a világban. Folyamatosan növekedett és változott, de egy dolog változatlan maradt mindvégig: elköteleződésük a legjobb minőségű famegmunkáló szerszámok gyártása iránt!

CMT Telephelyek a világban: Pesaro – Olaszország, Greensboro – USA, Valencia – Spanyolország.

Szerszámaik:

Nézzük hát! Mi kell egy CMT szerszám elkészítéséhez? Mint minden minőségi termék esetén, nem csak az számít, hogy mit hozunk létre, hanem az is, hogy hogyan tesszük mindezt. Mindenki, aki famegmunkálással foglalkozik, jól tudja, hogy egy faanyagból, munkadarabból maximum annyit lehet kihozni, amennyivel kezdtük a munkát. Ez nincs másképp a szerszámgyártásban sem. Ön gondosan megválasztja az alapanyagait, szerszámait és a megmunkálási eljárásokat, majd beleteszi a munkába minden szakmai tudását, rutinját és szívét-lelkét. Örömmel tudatjuk, hogy a CMT gyár is hasonlóan gondolkodik.

A márka narancs színe:

A történet kezdetén kicsiben kezdte a CMT. A szerszámaikra már akkor is narancsszínű dizájnt, felületbevonatot alkalmaztak, majd piacra dobták termékeinket. Ezután nem sokkal világszerte forgalomba kerültek a narancsszínű szerszámaink. Most a világ bármely famegmunkálással foglalkozó dolgozója tudja, hogy a narancssárga szerszámok, CMT szerszámok, így CMT minőséget jelentenek. Itt, a CMT-nél tudjuk, hogy minőséget állítunk elő. Önnek is erre van szüksége. Éppen ezért védjegyeztük szerszámainkat narancssárga színnel – ez egy garancia arra, hogy Ön valódi, kiváló minőségű CMT terméket kap a kezébe.

A gyártás:

Ahogyan már azt korábban említettük, nem csak az számít, amit csinál az ember, hanem ahogyan csinálja, létrehozza azt. Az évek során folyamatos befektetéseket eszközölt a gyár, hogy mindig a legújabb, legfrissebb technológiát tudja alkalmazni a szerszámai CNC megmunkálásának, legyártásának tekintetében. Mindezt a legújabb innovatív szoftverekkel teszi. Ennek eredményeképpen a teljes gyártási folyamat, az acélszárak esztergálásától és marásától a keményfém hegyek, lapkák forrasztásáig és élezéséig teljesen automatizált. És mivel egy gép csak annyira intelligens, mint a felhasználója, mindezt speciálisan képzett kezelők üzemeltetik. 

Dizájn:

Minden egy egyszerű ötlettel kezdődik, amely már magában hordozza a potenciált, hogy kiteljesedjen egy kerek egésszé. A CMT-nél mindkettő teljesül. A műszaki részlege a két téma legjobbjait alkalmazza: a számítógépes technológia és a gyakorlati megvalósítás szakemberei dolgoznak azon, hogy olyan szerszámokat tervezzenek, melyek minden alkalommal tökéletesen működnek és hosszú élettartammal bírnak.

Az alapanyagok:

Egy formaterv késztermékké történő alakítása azáltal lehetséges, hogy megtaláljuk a megfelelő alapanyagokat, amelyek megfelelnek az adott feladatra, és amelyek megfelelnek az előre meghatározott elvárásoknak minden tekintetben. Ezektől függ a végtermék minősége és teljesítménye. A CMT-nél jól tudják a szakértők, hogy a kiváló minőségű szerszámok csak kiváló minőségű alapanyagokból származhatnak, ezért csak szilárd rudakból álló acélt és a célra előállított speciális mikroszemcse szerkezetű keményfémeket használnak, hogy megmunkálják a szerszámaikat és pengéiket.

A végső simítások:

Egy szerszám nem lenne CMT szerszám a jellegzetes narancsszínű, tapadás gátló (PTFE) bevonat nélkül. Ezt az egyedülálló ipari szilárdságú felületbevonatot úgy tervezték, hogy ellenálljon a szerszámot érő fizikai behatásoknak, melyek használat közben adódnak, illetve, hogy megvédje azt a különféle lerakódásoktól és a megégéstől.

Minőség-ellenőrzés:

A CMT szigorú minőség-ellenőrzési programokat és a legújabb generációs megmunkáló berendezéseket alkalmazza annak érdekében, hogy minden egyes szerszám a lehető legnagyobb precizitással és pontossággal készüljön el, valamint, hogy biztosítsuk a CMT szerszámoktól elvárt hosszú élettartamú teljesítményt. Termékeinket a CEN (Európai Szabványügyi Bizottság) által közzétett és hitelesített EN 847-es európai szabványnak megfelelően, azzal összhangban gyártanak.

Újrahasznosítunk:

A CMT a növények belsejében is megtalálható fordított ozmózis rendszerrel szűri és tisztítja a vizet. A szerszámok csiszolásához használt olajnak is tisztának és szennyeződésmentesnek kell lennie. A tiszta olaj, használat után, szennyeződik, ezért a szennyezett olajat kiszűrik és újra feldolgozzák. Ez a módja annak, hogy garantálják az általunk használt olaj minőségét, és hozzájárulják a környezet védelméhez.

Logisztika és szolgáltatások:

A CMT széles termékskálát kínál több, mint 7000 különféle szerszámmal, de ez még mindig nem elég a 100%-os vevői elégedettség eléréséhez. Fő prioritás a megrendelések feldolgozása és az ugyanazon a napon történő elszállítás. Ez az oka annak, hogy a CMT gyárak világszerte 20+ automata függőleges tárolórendszerrel vannak felszerelve, amelyek a megrendelés és a kézbesítés felgyorsítását és egyszerűsítését hivatottak szolgálni. Ha az igényelt szerszám, raktáron van, készen áll az azonnali szállításra, akár 24 órán belül. Mit jelent ez az ügyfelek számára? Gyors és hatékony szolgáltatást, mely felülmúlja az elvárásaikat és megalapozza márka sikerét!

Rendezés:

01. CMT Állítható süllyesztő szerszám csigafúróhoz

Állítható süllyesztő szerszám csigafúróhoz

1 db raktáron
7.621 Ft + ÁFA (9.679 Ft)

01. CMT dekopír fűrészlap durva egyenes vágáshoz, merülő vágáshoz

Ipari dekopír fűrészlap nagyon gyors és durva egyenes vágáshoz.

Külső raktáron
1.148 Ft + ÁFA (1.458 Ft)

01. CMT Fenékfúró szár párhuzamos szárral

Fenékfúró szárak párhuzamos szárral

5 db raktáron
11.570 Ft + ÁFA (14.694 Ft)

01. CMT Hagyományos csigafúrószár mély furatokhoz

Hagyományos csigafúrószárak mély furatok készítéséhez puha- és kemény fákhoz

Külső raktáron
3.089 Ft + ÁFA (3.923 Ft)

01. CMT Tömör keményfém spirálmaró

Tömör keményfém, felfelé és lefelé irányuló forgács ürítésű spirál marószár
Külső raktáron
8.345 Ft + ÁFA (10.598 Ft)

02. CMT Dugófúró szerszám

Dugómaró szerszám javító fadugók készítéséhez

Külső raktáron
21.085 Ft + ÁFA (26.778 Ft)

02. CMT ipari dekopír fűrészlap kemény és puhafához

CMT ipari dekopír fűrészlap gyors vágáshoz és durva egyenes vágáshoz.
Külső raktáron
4.871 Ft + ÁFA (6.186 Ft)

02. CMT Keményfém 90°-os süllyesztő szerszám

Tömör keményfém süllyesztő szerszám, speciálisan puha- és keményfa anyagokban történő süllyesztett furatok kialakítására

Külső raktáron
13.532 Ft + ÁFA (17.186 Ft)

02. CMT Keményfém hegyű fúrószár mélységhatárolóval

Tömör keményfém hegyű fúrószárak mélységhatárolóval, zsákfuratok készítésére

1 db raktáron
5.029 Ft + ÁFA (6.387 Ft)

02. CMT Tömör keményfém spirálmaró csapággyal

Tömör keményfém spirálmarók minden előnyével, plusz csapággyal kiegészítve

Külső raktáron
42.127 Ft + ÁFA (53.502 Ft)

03. CMT dekopír fűrészlap durva egyenes vágáshoz

Ipari dekopír fűrészlap gyors vágáshoz és durva egyenes vágáshoz.

Külső raktáron
18.335 Ft + ÁFA (23.285 Ft)

03. CMT Hagyományos Forstner fúrószár

Hagyományos Forstner fúrószárak puhafákban történő fenékfuratok készítéséhez

4 db raktáron
4.421 Ft + ÁFA (5.614 Ft)