Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CNC üzem 28 nm-en

Tóth Enikő
2020. 10. 08. 14:32:00
CNC üzem 28 nm-en

A spórolás jegyében – Munkabér, idő és hely megtakarítás

Időt spórolni, de hogyan?

Három minőségi gép, kiváló funkciókkal és hatékony munkafolyamatokkal - ez jellemzi a kis helyen, és gyorsan felépíthető CNC üzemet, mely kisebb befektetéssel érhető el, mint gondolná.

 

Pénzt spórolni, de hogyan?

A 28 nm területen megtalálható gépek összesen több munkafolyamatot képesek elvégezni, így elmondhatjuk, hogy 13 gép helyett mindössze hármat kellett megvásárolnunk.

Min lehet még vállalkozóként sokat spórolni?

Humán erőforráson, de csak akkor, ha a termelési kapacitás új dolgozók felvétele nélkül is növekszik. A Paoloni családnak köszönhetően Önnek nem kell újabb gépkezelőket felvennie üzemébe, mert a három gép összehangolt munkáját 1 munkaerő alkalmazásával is megvalósíthatja.

Miért van szükség kicsi, de profin felszerelt asztalos műhelyre?

Napjainkba divat lett a kis helyek praktikus berendezése. Így van ez az asztalos szakmában is, hiszen egyre kevesebbet szeretnénk rezsire, bérleti díjra, vagy ingatlanvásárlásra költeni, annál nagyobb profit termelés a kitűzött cél.

28 nm területen rendezheti be új és korszerű asztalos üzemét, mellyel Ön már biztosan a jövő generációjának gondolkodásmódját képviseli a szakmában.

Kis térben, kevés alkalmazottal, precíz és hatékony munkafolyamatok mellett lehet üzeme egy csapásra készen. A termelékenység pedig rövid idő alatt sok megrendelést, és magas profit hoz Önnek. Akár egyszemélyes vállalkozóként is hamar nevet szerezhet a szakmában, és megszerezhet olyan megrendeléseket, amelyekről addig lecsúszott, vagy álmodni sem mert.

ELŐNYÖK
 

  • Komplex munkafolyamatok
  • Kevesebb ember szükséges a működtetéshez
  • Újabb műhely gyors berendezése
  • Azonnal kezdhető termelés
  • Kis helyen nagy kapacitás
  • Bérleti díj, rezsiköltség, munkabér spórolás
  • Kezdő vállalkozás számára jó befektetés

Milyen konstrukcióban juthat 28 nm-es asztalos üzeméhez?

Számos lehetőséget kínál Önnek a Paliszander Kft., mert tudjuk, hogy befektetés nélkül nincsen fejlődés. A Paliszander Kft felkínálja vásárlóinak a kamatmentes házi hitel lehetőségét, ezzel támogatva a vállalkozások kapacitásbővítő törekvését, vagy új vállalkozások indulást. A 28 nm-es CNC üzem tökéletes megoldás kezdő asztalos vállalkozók számára is és akár tartós bérleti konstrukcióban is igénybe vehető.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Asztalos üzem CNC Lapszabász