Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bútoripari anyagok vágására

Rendezés:

01. Bala DPM AV automata függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM AV, a DPM termékcsalád teljesen automata függőleges lapszabászgépe, anyagmegfogóval, PC vezérlőpulttal, optimalizáló szoftverrel és címke nyomtatóval rendelkezik.

Külső raktáron

02. Bala DPM KS AV automata függőleges lapszabászgép érintőkijelzővel, 3 kW

A Bala DPM KS AV, a DPM termékcsaládból már anyagmegfogó rendszer mellett motorikusan mozgó vízszintes és függőleges vágást biztosít, automatikusan elmozduló hátfallal,digitális kijelzővel és érintőkijelzővel.

Még 1 db raktáron

03. Bala DPM KS AV automata függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM KS AV, a DPM termékcsaládból már anyagmegfogó rendszer mellett motorikusan mozgó vízszintes és függőleges vágást biztosít, automatikusan elmozduló hátfallal és digitális kijelzővel.

Külső raktáron

04. Bala DPM KS függőleges lapszabászgép, anyagmegfogóval 3 kW

A Bala DPM KS, a DPM termékcsaládból már anyagmegfogó rendszerrel rendelkezik. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Külső raktáron

05. Bala DPMED 21-41 digit. kij. függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPMED 21-41, a DPM termékcsalád digitális kijelzővel felszerelt lapszabászgépe. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Külső raktáron

06. Bala DPME 21-41 függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM 21-41 E, a DPM termékcsaládból már rendelkezik automatikusan elmozduló hátfallal. Emellett továbbra is magas minőség, precizitás jellemzi. Már 12 m2-es helyen is elfér!

Még 1 db raktáron

07. Bala DPM 21-41 függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM 21-41, a DPM termékcsalád alapfelszereltségű függőleges lapszabászgépe. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Külső raktáron