Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mafell S 25 L elszívó

238.902 Ft + ÁFA ( 303.406 Ft )
Mafell S 25 L elszívó  
Gyártó: Mafell
Cikkszám: 183S25L00000000
Gyártó cikkszám: 919715
Elérhetőség: Külső raktáron

Leírás

Legyen szó fűrészelésről, fúrásról vagy csiszolásról, az innovatív MAFELL porelszívókat úgy tervezték, hogy tisztán tartsák a munkahelyet.
Az S 25 L modellt tesztelték az L porosztálynak való megfelelés szempontjából, és tekintettel a jelentős pormegtartó képességére (99%), alkalmas ipari és hagyományos porszívóként való használatra.
Az összes készülék mikroprocesszorral vezérelt elektronikával van felszerelve a biztonságos és hatékony működés érdekében. A funkciók közé tartozik a sima indítás, amely megkönnyíti a készülék és az áramkör terhelését, valamint az automatikus bekapcsolás annak biztosítására, hogy a tömlő kiürüljön az elszívó kikapcsolásakor. Ezenkívül a sebességszabályozás lehetővé teszi a szívóerő beállítását a szennyeződés mértéke és a tömlő átmérője szerint.
A nagy élettartamot a nagy teljesítményű motor ventilátor biztosítja, bypass hűtéssel. Ideális nedves és száraz szívótisztításhoz.
Az automatikus be- és kikapcsolónak köszönhetően a MAFELL porelszívók felhasználhatók az összes más márka típusú szerszám szennyeződésének elszívására is. Az összes MAFELL modell alkalmas folyadékok felvételére is.

Alapfelszereltség:

1 hajtogatott szűrőkazetta, 1 pár, poliészter (8600cm²)
1 elszívó tömlő 4 m, Ø 27 mm, antisztatikus bajonettzárral Ø 6 mm, tömlőcsatlakozó Ø 35 mm
1 nemszövött szűrőtáska, 21 l kapacitás
1 Hálózati kábel 8 m

A tömlő antisztatikus. Így a felhasználó védve van az elektrosztatikus kisülésekkel (áramütés) ellen, és a pormaradványok kevésbé marad meg a tömlőn. Speciális műanyagból készült 25 literes tartály rendkívül ellenálló és tartós. Ellenáll a korróziónak, valamint az összes szokásos savnak és lúgnak.

Paraméterek

Motor teljesítmény 1200 W
Konténer kapacitás 25 liter
Levegő szállítás 220 m³ / h
Csatlakozó kábel hossza 8 m
Speciális szűrő a finom porokhoz igen
Működés nedves-száraz porszívó
Tömeg 13.2 kg
Tömlőcsatlakozó Ø 66/58 mm

Katalógus oldal