Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

OAV az élzárás nagymestere

1980-ban alapították a céget, hogy kiszolgálják a faipar megannyi területét. A világpiac nyitottá válásával minden korábbinál erősebb versenyhelyzet alakult ki  a faiparban is.

Az OAV gyár, azért tud a mai napig kivételes hatékonysággal dolgozni, mert minőségi termékeket költséghatékony módon állít elő. Gépeit a termelékenység, a könnyen kezelhetőség jellemzi, ahogy például a méltán híres OAV MAX élzárógép család. 

Az cég életében a folyamatos fejlődés nem csak a termékminőségre, hanem a kutatásra és fejlesztésre, az értékesítésre is vonatkozik. Az OAV erőfeszítést nem kímélve törekszik megfelelni az új piaci kihívásoknak. A hatékony erőforrás-felhasználás és a folyamatos tőkeberuházás által az vállalat a legversenyképesebb termékeket gyártja, így versenyelőnyt biztosít az asztalosok számára világszerte.

A speciális gyártósorral felszerelt új iparcsarnokok lehetővé teszik a nagyszériás gépgyártást anélkül, hogy ezért a minőséget és megbízhatóságot feláldoznák. Ugyanakkor a modern technológiának köszönhetően a gyártási költségek csökkenhetnek, ezzel előidézve, hogy az OAV gépek ára is kedvezően alacsonyan alakulhat.

Rendezés:

01. OAV MAX570P automata élzáró gép előmaró szerszámmal, érintőképernyővel

Az OAV MAX család 570P modellje jelenleg a legnagyobb automata élzárógép, melyen egy felhasználóbarát érintőképernyős vezérlés segít beállítani az összes funkciót.

Külső raktáron

02. OAV MAX370A automata élzáró gép előmaró szerszámmal, érintőképernyővel

Az OAV MAX család 370A modellje már A VÉGGÖMBÖLYÍTŐ egységgel felszerelt gép, így egyenletesen magas minőségű élzárást garantál akár extra rövid munkadarabok esetében is.

Raktáron

03. OAV MAX 370P automata élzáró gép, előmaró szerszámmal

Az OAV MAX család 370P modellje már A VÉGGÖMBÖLYÍTŐ egységgel felszerelt gép, így egyenletesen magas minőségű élzárást garantál akár extra rövid munkadarabok esetében is.

Még 1 db raktáron

03. OAV SBW6300H szalagfűrész, 3,75 kW

OAV SBW 6300H faipari szalagfűrész, 400V
Külső raktáron

04. OAV MAX370M automata élzáró gép, előmaró szerszámmal

Az OAV MAX család 370M modellje esetén: kettő az egyben! A végvágó és sarokgömbölyítő egység funkció egyben van.

Raktáron

05. OAV MAX350 automata olvadékragasztós élzárógép

OAV élzárógépünk MAX350-es típusa a már megszokott PLC vezérlő egységen, LED kijelzőn és klaviatúrán kívül már gyémánt előmaróval rendelkezik!

Még 2 db raktáron

05. OAV SBW5300H szalagfűrész, 2,25 kW

OAV SBW 5300H faipari szalagfűrész, 400V
Külső raktáron