Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csatolt dokumentumok

06. OAV MAX350M automata élzáró gép előmaró szerszámmal

OAV élzárógépünk MAX350M-es típusa a már megszokott PLC vezérlő egységen, LED kijelzőn és klaviatúrán kívül már gyémánt előmaróval rendelkezik!

Gyártó: OAV Equipment
Cikkszám: 237MAX350M00000
Elérhetőség: Még 2 db raktáron

Leírás

Az OAV MAX350M a kisebb gépeken túl, már új funkciót kapott, ami nem más mint az előmarás funkció. A gyémánt előmaró szerszámmal (H=48 mm), akár 1 mm mélységben is képes megmarni a munkadarab élét. Eltünteti a lapvágás okozta kiszakadásokat, kijavítja a nem helyes elővágó beállításból adódó hibákat és a rossz vágásminőséget. A gyémánt előmarás segítségével garantált a precíz minőségi élzárás, a gyémánt szerszámnak köszönhetően pedig a szerszám lényegesen hosszabb élettartama. Ezen túlmenően a gép rendelkezik a már jól ismert PLC vezérlő egységgel, LED kijelzővel, klaviatúrával. A munkadarabokat láncos előtoló továbbítja. A gépváz merev acél szerkezetű ami nagy stabilitást kölcsönöz a gépnek. A 0,4-3 mm vastagságú tekercses élanyagok automatikusan kerülnek adagolásra, míg a szálas élanyagot manuálisan kell adagolni. A végvágó olló a kemény PVC/ABS tekercses élanyagok vágását 3 mm-es vastagságig tökéletesen vágja. PVC/ABS tekercses élanyag tartó átmérője 800 mm. Teflon bevonatú, 1,2 kg kapacitású olvadékragasztó tartállyal rendelkezik. Rugóterhelésű nyomóegysége van, mely egy nagy nyomógörgőből és egy kisebb szabadonfutó görgőből áll. Az alaptartozék része a rádiuszos citling egység és a polírozó egység. Ipari felhasználásra tervezett leszorító gerenda és kihúzható anyagtámasszal rendelkezik, valamint 0,22 kW-os, 12000 ford/perc végmaróegységgel és 100 mm átmérőjű TC fűrészlapokkal.

Alapfelszereltség:

előmaró egység, PLC vezérlő rendszer LED kijelzővel és billentyűzettel, láncos munkadarab előtolás, alátétlap tekercses PVC/ABS élzáróanyagokhoz, d=800 mm, tekercses 0,4-3 mm vastag élzáróanyag esetén automata adagolás; a tömörfa szalagok adagolása manuálisan történik, 3 mm vastagságig a kemény PVC-ABS tekercses élzáró anyagok guilllotine ollóval vághatók, teflon bevonatú ömledékragasztó tartály, rugós terhelésű szorító egység 1 leszorító görgővel és 1 szabadon mozgó görgővel, 12.0000 ford/perc ford.számú és 0,22 KW teljesítményű végvágó egység 100 mm átmérőjű TC fűrészlappal, 12.0000 ford/perc ford.számú és 0,37  KW teljesítményű szintbemaró egység, rádiuszos citling + 3.000 ford/perc ford.számú polírozó egység, nagyteljesítményű nyomógerenda kihúzható munkadarab alátámasztással.
 

Az 1,2 kg kapacitású, Teflon bevonatú ragasztó tartály az EVA forró ömledékragasztó számára lett tervezve. A ragasztófelhordást állítható ragasztófelhordó görgő végzi.

Élanyag vágó guillotine (olló): max. 3 mm vastag tekercses élanyag vágható az olló egységgel

A leszorító görgős egység egy nagy és az az után elhelyezkedő kisebb görgőből áll. Az egység mechanikus rugós terhelésű a gyors beállító rendszer következtében. Az állítható rugós rendszer mindig lehetővé teszi a munkadarab és az él közötti tökéletes kötést.

Végvágó egység: az egység nagy pontosságú lineáris csapágyakkal van felszerelve, biztosítva a tökéletes vágási eredményeket hosszú éveken át. A nagy frekvenciájú motor 12.000 RPM megfelel a kihívásoknak, tekintet nélkül az él típusára, vastagságára.

Szintbemaró egység: az új multifunkciós kombinált egység legnagyobb előnye, hogy helyet takarít meg a gépben. Beállítási lehetőségek nagyon könnyen és gyorsan kivitelezhetőek a vékony élek esetében a szintbemarástól a fózolásig, ugyanúgy, mint a vastagabb élek esetén a rádiuszos marás terén. A 2 mm-es rádiuszú TC szerszámok alaptartozékok.

Rádiuszos citling egység

A polírozó egység kiváló finist eredményez az ABS és PVC éleken és eltávolítja az elszíneződéseket, melyek elsősorban akkor feltűnőek, ha sötét színű élzáró anyaggal dolgozunk.

A munkadarab előtoló rendszer anyagtovábbító láncból és az azt meghajtó görgők együtteséből áll, mely nem hagy karcolást a munkadarab felületén és egyenletes előtolást biztosít.

Előmarás: az új előmaró funkció 1 mm mélységben marja meg a munkadarab élét, a fűrész okozta kiszakadásokat eltünteti, kijavítja a nem helyes elővágó beállításból adódó hibákat és a rossz vágásminőséget.

Gyémánt előmaró szerszám (H=48 mm)
Az új előmarás funkció akár 1 mm-es szélességet is képes eltávolítani.


 

Paraméterek

Megmunkálható munkadarab vastagság 12 - 45 mm
Tekerecs élanyag vastagság 0,4 - 3 mm
Tömörfa szalagos élanyag vastagság (max.) max. 4 mm
Gyémánt előmaró egység alapfelszereltség
Végvágó egység alapfelszereltség
Alsó / felső szintbemaró egység alapfelszereltség
Rádiuszos citling egység alapfelszereltség
Polírozó egység alapfelszereltség
Előtolási sebesség 7 m/perc
Minimális munkadarab szélesség 90 mm
Minimális munkadarab hosszúság (saroklekerekítés nélkül) 90 mm
Fűtött vezető vonalzó alapfelszereltség
Előmelegítő teljesítménye 0.4 kW
Előmaró motor fordulatszám 9000 1/perc
Előmaró motor teljesítménye 0.55 kW
Előmaró szerszám mérete H=48 mm
Ragasztó felhordó egység alapfelszereltség
Ragasztó tartály kapacitás 1,2 kg
Ragasztóanyag fajtája EVA
Ragasztó felhordó motor teljesítménye 0.25 kW
Fűtő elemek száma a tartályban 5 db
Fűtőelemek teljesítménye 1.32 kW
Végvágó motor fordulatszám 8800 1/perc
Végvágó motor teljesítménye 0.18 kW
Alsó / felső marómotor fordulatszáma 10500 1/perc
Alsó / Felső marómotor teljesítménye 0.55 kW
Polirozó fordulatszáma 2800 1/perc
Polírozó motor teljesítménye 0.12 kW
Előtoló motor 0.75 kW
Leszorító görgő egység van
Nagy teljesítményű láncos előtoló van
Munkaasztal magassága 856 mm
Kihúzható anyagtámasztó 560 mm
Elszívó csonk(ok) átmérője 2 db, 100 mm
Érintőképernyő opció
Gép külső mérete 320 x 120 x 120 cm
Szállítási méret 300 x 86 x 147 cm
Tömeg 710 kg
Beüzemelés 5 óra
Ajánlott éves karbantartás 2 alkalom

Videó

Kapcsolódó termékek

OAV gyémánt előmaró szerszám, 45 mm (OAV MAX350, 350M, 370A élzárógépekhez)

OAV MAX350, 350M, 370A élzárógépekhez

Gyártó cikkszám: 722502A
183.095 Ft + ÁFA (232.530 Ft)

Virutex görgőápoló élzárógépekhez

Cantspray, szilikonmentes tisztítóspray

5.650 Ft + ÁFA (7.176 Ft)