Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

03. OAV MAX 370P automata élzáró gép, előmaró szerszámmal

Az OAV MAX család 370P modellje már A VÉGGÖMBÖLYÍTŐ egységgel felszerelt gép, így egyenletesen magas minőségű élzárást garantál akár extra rövid munkadarabok esetében is.

Gyártó: OAV Equipment
Cikkszám: 237MAX370P00000
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az egyszerű felhasználóbarát érintőképernyős kezelőfelületen az összes művelet irányítható a szerszámok beállításától, az időzítésen keresztül a hőmérséklet szabályozásáig. Ez biztosítja a stabil megbízható munkafeltételeket a minőségi munkához és mindamellett jelentősen csökkenti a munkavégzésre fordított időt.

Az új előmaró funkció 1 mm mélységben marja meg a munkadarab élét. Eltünteti lapvágás okozta kiszakadásokat, kijavítja a nem helyes elővágó beállításból adódó hibákat és a rossz vágásminőséget.

Az érintőképernyős vezérlés komfortosabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.
Az egyes egységek egymástól függetlenül. kiválaszthatók, kikapcsolhatók. Ragasztó hőmérsékletet is lehet szabályozni.

A végvágó egységben dupla fűrész biztosítja a pontos végvágást. Az egységet nagy pontosságú lineáris csapágyakkal szerelték fel. A nagy frekvenciájú motor 12.000 RPM megfelel a kihívásoknak, tekintet nélkül az él típusára, vastagságára. 100 mm átmérőjű TC fűrészlappal rendelkezik.

A saroklegömbölyítő egység befejezi a munkadarab sarkainak gömbölyítését,a 0,4-3 mm vastag, 45 mm magas élanyag ráillesztését, ugyanazzal a sebességgel (12.000 ford./perc).

A citiling és a rádiuszos citling egység eltávolítja a felesleges ragasztó mennyiséget az élekről ill. finomítja a finis minőségét.

Az új multifunkciós kombinált szintbemaró egység (szintbemarás, fózolás, rádiuszos marás) legnagyobb előnye, hogy helyet takarít meg a gépben. Beállítási lehetőségek nagyon könnyen és gyorsan kivitelezhetőek a vékony élek esetében a szintbemarástól a fózolásig, ugyanúgy, mint a vastagabb élek esetén a rádiuszos marás terén. A 2 mm-es rádiuszú TC szerszámok alaptartozékok.

A polírozó egység kiváló finist eredményez az ABS és PVC éleken és eltávolítja az elszíneződéseket, melyek elsősorban akkor feltűnőek, ha sötét színű élzáró anyaggal dolgozunk.

A lapadagoló jelzőfény segítségével egyszerű a következő munkadarab adagolásának időzítése. Gyorsabb munkavégzést eredményez és javítja az élzárás minőségét.

A tekercs élanyagok adagolás automatikus, 0,4-3 mm vastag élanyag használata esetén, a szálas éllécek adagolása manuálisan történik.

Az 1,2 kg kapacitású, Teflon bevonatú ragasztó tartály helyezkedik el a gépben, mely az EVA forró ömledékragasztó számára lett tervezve. A ragasztófelhordást állítható ragasztófelhordó görgő végzi.

A leszorító görgős egység egy nagy és az az után elhelyezkedő kisebb görgőből áll. Az egység mechanikus rugós terhelésű a gyors beállító rendszer következtében. Az állítható rugós rendszer mindig lehetővé teszi a munkadarab és az él közötti tökéletes kötést.

A munkadarab előtoló rendszer anyagtovábbító láncból és az azt meghajtó görgők együtteséből áll, mely nem hagy karcolást a munkadarab felületén és egyenletes előtolást biztosít.

A levágott, lemart élanyag gyűjtése külön tartályban történik.

A kihúzható munkadarab alátámasztás megkönnyíti a nagyméretű panelek élzárását.

A fűtött vezető vonalzó pedig folyamatos stabil hőmérsékletet biztosít a ragasztáskor. Kiküszöböli a szezonális alacsonyabb műhelyhőmérséklet miatt adódó hőmérséklet különbséget. Így állandó magas minőségű élzárást tesz lehetővé biztos élanyag rögzítéssel.

Az OAV MAX 3370P-s típusú élzárógépünk elérhető érintőképernyős vezérléssel is.

Alapfelszereltség:

előmaró egység, PLC vezérlő rendszer LED kijelzővel és billentyűzettel, láncos munkadarab előtolás, alátétlap tekercses PVC/ABS élzáróanyagokhoz, d=800 mm, tekercses 0,4-3 mm vastag élzáróanyag esetén automata adagolás; a tömörfa szalagok adagolása manuálisan történik, 3 mm vastagságig a kemény PVC-ABS tekercses élzáró anyagok guilllotine ollóval vághatók, teflon bevonatú ömledékragasztó tartály, rugós terhelésű szorító egység 1 leszorító görgővel és 1 szabadon mozgó görgővel, 12.0000 ford/perc ford.számú és 0,22 KW teljesítményű végvágó egység 100 mm átmérőjű TC fűrészlappal, 12.0000 ford/perc ford.számú és 0,37  KW teljesítményű szintbemaró egység, rádiuszos citling + 3.000 ford/perc ford.számú polírozó egység, nagyteljesítményű nyomógerenda kihúzható munkadarab alátámasztással.

Könnyű, átlátható, egyszerű kezelés. Ragasztó hőmérséklet beállítás. Az egyes egységek egymástól függetlenül. kiválaszthatók, kikapcsolhatók.

Előmarás: az új előmaró funkció akár 1 mm mélységben marja meg a munkadarab élét. Eltünteti a lapvágás okozta kiszakadásokat, kijavítja a nem helyes elővágó beállításból adódó hibákat és a rossz vágásminőséget.

Az 1,2 kg kapacitású, Teflon bevonatú ragasztó tartály az EVA ömledékragasztó számára lett tervezve. A ragasztófelhordást állítható ragasztófelhordó görgő végzi.

Végvágó egység: dupla fűrész biztosítja a pontos végvágást. Az egység nagy pontosságú lineáris csapágyakkal szerelték fel Nagy frekvenciájú motor 12.000 fordulatszámmal és 100 mm átmérőjű TC fűrészlappal.

Szintbemaró egység: az új multifunkciós kombinált egység legnagyobb előnye, hogy helyet takarít meg a gépben. Beállítási lehetőségek nagyon könnyen és gyorsan kivitelezhetőek  a vékony élek esetében a szintbemarástól a fózolásig, ugyanúgy,  mint a vastagabb élek esetén a rádiuszos marás terén. A 2 mm-es rádiuszú TC szerszámok alaptartozékok.

Sarokgömbölyítő egység: befejezi a munkadarab sarkainak gömbölyítését,a 0,4-3 mm vastag, 45 mm magas élanyag ráillesztését, ugyanazzal a sebességgel (12.000 ford./perc).

Rádiuszos citling egység: a citiling egység eltávolítja a felesleges ragasztó mennyiséget az élekről ill. finomítja a finis minőségét.

Polírozó egység: a polírozó egység kiváló finist eredményez az ABS és PVC éleken és megakadályozza az elszíneződéseket, melyek elsősorban akkor feltűnőek, ha sötét színű élzáró anyaggal dolgozunk.

A munkadarab előtoló rendszer anyagtovábbító láncból és az azt meghajtó görgők együtteséből áll, mely nem karcolja a munkadarab felületén és egyenletes előtolást biztosít.

 
KÉRHETŐ TARTOZÉKOK

OAV "Nesting" előtoló rendszer OAV MAX370P-hez (dupla leszorító görgősor a munkadarabok előtolásához) (237MAXK00000001). 

Csak géppel együtt rendelhető opció.

OAV EVA ragasztótartály (plusz) OAV MAX370P-hez (eltérő színű ragasztóhoz kérhető plusz tartály) utólag is rendelhető:

(237MAXK00000002) cikkszámon.

OAV PUR ragasztótartály OAV MAX370P-hez (237MAXK00000003). 

Csak géppel együtt rendelhető opció.             

OAV Permetező egység MAX370P-hez (szett: 1 db az előmaró + 1 db a polírozó egység előtt) (237MAXK00000004). 

Csak géppel együtt rendelhető opció.       

OAV érintőképernyő MAX370P-hez (237ÉRINTŐKÉPER1). 

Csak géppel együtt rendelhető opció.


 

Paraméterek

Megmunkálható munkadarab vastagság 8 - 45 mm
Tekerecs élanyag vastagság 0,4 - 3 mm
Tömörfa szalagos élanyag vastagság (max.) max. 4 mm
Gyémánt előmaró egység alapfelszereltség
Végvágó egység alapfelszereltség
Alsó / felső szintbemaró egység alapfelszereltség
Sarokgömbölyítő egység alapfelszereltség
Rádiuszos citling egység alapfelszereltség
Polírozó egység alapfelszereltség
Előtolási sebesség 9 m/perc
Minimális munkadarab szélesség 90 mm
Minimális munkadarab hosszúság (saroklekerekítés nélkül) 170 mm
Fűtött vezető vonalzó alapfelszereltség
Előmelegítő teljesítménye 0.4 kW
Előmaró motor fordulatszám 12000 1/perc
Előmaró motor teljesítménye 1.5 kW
Előmaró szerszám mérete H=48 mm
Ragasztó felhordó egység alapfelszereltség
Ragasztó tartály kapacitás 1,2 kg
Ragasztóanyag fajtája EVA alap / PUR opció
Ragasztó felhordó motor teljesítménye 0.25 kW
Fűtő elemek száma a tartályban 5 db
Fűtőelemek teljesítménye 1.32 kW
Végvágó motor fordulatszám 12000 1/perc
Végvágó motor teljesítménye 0.22 kW
Alsó / felső marómotor fordulatszáma 12000 1/perc
Alsó / Felső marómotor teljesítménye 0.37 kW
Saroklegömbölyítő motor fordulatszáma 12000 1/perc
Sarokgömbölyítő motor teljesítménye 0.37 kW
Polírozó fordulatszáma 3000 1/perc
Polírozó motor teljesítménye 0.12 kW
Előtoló motor 1.5 kW
Leszorító görgő egység van
Nagy teljesítményű láncos előtoló van
Munkaasztal magassága 960 mm
Kihúzható anyagtámasztó 560 mm
Elszívó csonk(ok) átmérője 3 db, 120 mm
Érintőképernyő opció
Gép külső mérete 375 x 72 x 165 cm
Szállítási méret 400 x 85 x 176 cm
Tömeg 770 kg
Beüzemelés 6 óra
Ajánlott éves karbantartás 2 alkalom

Videó

Kapcsolódó termékek

03. P+ Nuair B3800B/100 CT4 kompresszor

100 literes, 400 V-os, 3 kW-os dugattyús kompresszor.

A terméket a webáruházban raklapos házhozszállítással is megrendelheti, további részleteket itt olvashat!

313.268 Ft + ÁFA (397.850 Ft)

OAV gyémánt előmaró szerszám, 45 mm (OAV MAX350, 350M, 370A élzárógépekhez)

OAV MAX350, 350M, 370A élzárógépekhez

Gyártó cikkszám: 722502A
183.095 Ft + ÁFA (232.530 Ft)

Virutex görgőápoló élzárógépekhez

Cantspray, szilikonmentes tisztítóspray

5.650 Ft + ÁFA (7.176 Ft)

Hasonló termékek

09. OAV MAX 330 automata élzáró gép

OAV élzárógépünk legkisebb tagja, a MAX330-as típus is már PLC vezérléssel van ellátva, magas alaptudással és versenyképes árral rendelkezik.

08. OAV MAX 340M automata élzáró gép

OAV élzárógépünk MAX340M-es típusa PLC vezérlő egységgel, LED kijelzővel és klaviatúrával van ellátva, magas alaptudással és versenyképes árral rendelkezik.

05. OAV MAX350 automata olvadékragasztós élzárógép

OAV élzárógépünk MAX350-es típusa a már megszokott PLC vezérlő egységen, LED kijelzőn és klaviatúrán kívül már gyémánt előmaróval rendelkezik!

07. OAV MAX 340 automata élzáró gép

OAV élzárógépünk MAX340-es típusa PLC vezérlő egységgel, LED kijelzővel és klaviatúrával van ellátva, magas alaptudással és versenyképes árral rendelkezik.

02. OAV MAX370A automata élzáró gép előmaró szerszámmal, érintőképernyővel

Az OAV MAX család 370A modellje már A VÉGGÖMBÖLYÍTŐ egységgel felszerelt gép, így egyenletesen magas minőségű élzárást garantál akár extra rövid munkadarabok esetében is.

06. OAV MAX350M automata élzáró gép előmaró szerszámmal

OAV élzárógépünk MAX350M-es típusa a már megszokott PLC vezérlő egységen, LED kijelzőn és klaviatúrán kívül már gyémánt előmaróval rendelkezik!

04. OAV MAX370M automata élzáró gép, előmaró szerszámmal

Az OAV MAX család 370M modellje esetén: kettő az egyben! A végvágó és sarokgömbölyítő egység funkció egyben van.

01. OAV MAX570P automata élzáró gép előmaró szerszámmal, érintőképernyővel

Az OAV MAX család 570P modellje jelenleg a legnagyobb automata élzárógép, melyen egy felhasználóbarát érintőképernyős vezérlés segít beállítani az összes funkciót.

Mások ezeket a termékeket vásárolták

04. Reignmac RMM 523UE többfejes gyalugép

Reignmac RMM 523 UE többfejes gyalugép. Professzionális megoldás, egyszerűbb kezelés és karbantartás.

05. OAV MAX350 automata olvadékragasztós élzárógép

OAV élzárógépünk MAX350-es típusa a már megszokott PLC vezérlő egységen, LED kijelzőn és klaviatúrán kívül már gyémánt előmaróval rendelkezik!