Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

03. OAV MAX 370P automata élzáró gép, előmaró szerszámmal

Az OAV MAX család 370P modellje már A VÉGGÖMBÖLYÍTŐ egységgel felszerelt gép, így egyenletesen magas minőségű élzárást garantál akár extra rövid munkadarabok esetében is.

Gyártó: OAV Equipment
Cikkszám: 237MAX370P00000
Elérhetőség: Még 1 db raktáron

Leírás

Az egyszerű felhasználóbarát érintőképernyős kezelőfelületen az összes művelet irányítható a szerszámok beállításától, az időzítésen keresztül a hőmérséklet szabályozásáig. Ez biztosítja a stabil megbízható munkafeltételeket a minőségi munkához és mindamellett jelentősen csökkenti a munkavégzésre fordított időt.

Az új előmaró funkció 1 mm mélységben marja meg a munkadarab élét. Eltünteti lapvágás okozta kiszakadásokat, kijavítja a nem helyes elővágó beállításból adódó hibákat és a rossz vágásminőséget.

Az érintőképernyős vezérlés komfortosabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.
Az egyes egységek egymástól függetlenül. kiválaszthatók, kikapcsolhatók. Ragasztó hőmérsékletet is lehet szabályozni.

A végvágó egységben dupla fűrész biztosítja a pontos végvágást. Az egységet nagy pontosságú lineáris csapágyakkal szerelték fel. A nagy frekvenciájú motor 12.000 RPM megfelel a kihívásoknak, tekintet nélkül az él típusára, vastagságára. 100 mm átmérőjű TC fűrészlappal rendelkezik.

A saroklegömbölyítő egység befejezi a munkadarab sarkainak gömbölyítését,a 0,4-3 mm vastag, 45 mm magas élanyag ráillesztését, ugyanazzal a sebességgel (12.000 ford./perc).

A citiling és a rádiuszos citling egység eltávolítja a felesleges ragasztó mennyiséget az élekről ill. finomítja a finis minőségét.

Az új multifunkciós kombinált szintbemaró egység (szintbemarás, fózolás, rádiuszos marás) legnagyobb előnye, hogy helyet takarít meg a gépben. Beállítási lehetőségek nagyon könnyen és gyorsan kivitelezhetőek a vékony élek esetében a szintbemarástól a fózolásig, ugyanúgy, mint a vastagabb élek esetén a rádiuszos marás terén. A 2 mm-es rádiuszú TC szerszámok alaptartozékok.

A polírozó egység kiváló finist eredményez az ABS és PVC éleken és eltávolítja az elszíneződéseket, melyek elsősorban akkor feltűnőek, ha sötét színű élzáró anyaggal dolgozunk.

A lapadagoló jelzőfény segítségével egyszerű a következő munkadarab adagolásának időzítése. Gyorsabb munkavégzést eredményez és javítja az élzárás minőségét.

A tekercs élanyagok adagolás automatikus, 0,4-3 mm vastag élanyag használata esetén, a szálas éllécek adagolása manuálisan történik.

Az 1,2 kg kapacitású, Teflon bevonatú ragasztó tartály helyezkedik el a gépben, mely az EVA forró ömledékragasztó számára lett tervezve. A ragasztófelhordást állítható ragasztófelhordó görgő végzi.

A leszorító görgős egység egy nagy és az az után elhelyezkedő kisebb görgőből áll. Az egység mechanikus rugós terhelésű a gyors beállító rendszer következtében. Az állítható rugós rendszer mindig lehetővé teszi a munkadarab és az él közötti tökéletes kötést.

A munkadarab előtoló rendszer anyagtovábbító láncból és az azt meghajtó görgők együtteséből áll, mely nem hagy karcolást a munkadarab felületén és egyenletes előtolást biztosít.

A levágott, lemart élanyag gyűjtése külön tartályban történik.

A kihúzható munkadarab alátámasztás megkönnyíti a nagyméretű panelek élzárását.

A fűtött vezető vonalzó pedig folyamatos stabil hőmérsékletet biztosít a ragasztáskor. Kiküszöböli a szezonális alacsonyabb műhelyhőmérséklet miatt adódó hőmérséklet különbséget. Így állandó magas minőségű élzárást tesz lehetővé biztos élanyag rögzítéssel.

Az OAV MAX 3370P-s típusú élzárógépünk elérhető érintőképernyős vezérléssel is.

Alapfelszereltség:

előmaró egység, PLC vezérlő rendszer LED kijelzővel és billentyűzettel, láncos munkadarab előtolás, alátétlap tekercses PVC/ABS élzáróanyagokhoz, d=800 mm, tekercses 0,4-3 mm vastag élzáróanyag esetén automata adagolás; a tömörfa szalagok adagolása manuálisan történik, 3 mm vastagságig a kemény PVC-ABS tekercses élzáró anyagok guilllotine ollóval vághatók, teflon bevonatú ömledékragasztó tartály, rugós terhelésű szorító egység 1 leszorító görgővel és 1 szabadon mozgó görgővel, 12.0000 ford/perc ford.számú és 0,22 KW teljesítményű végvágó egység 100 mm átmérőjű TC fűrészlappal, 12.0000 ford/perc ford.számú és 0,37  KW teljesítményű szintbemaró egység, rádiuszos citling + 3.000 ford/perc ford.számú polírozó egység, nagyteljesítményű nyomógerenda kihúzható munkadarab alátámasztással.

Könnyű, átlátható, egyszerű kezelés. Ragasztó hőmérséklet beállítás. Az egyes egységek egymástól függetlenül. kiválaszthatók, kikapcsolhatók.

Előmarás: az új előmaró funkció akár 1 mm mélységben marja meg a munkadarab élét. Eltünteti a lapvágás okozta kiszakadásokat, kijavítja a nem helyes elővágó beállításból adódó hibákat és a rossz vágásminőséget.

Az 1,2 kg kapacitású, Teflon bevonatú ragasztó tartály az EVA ömledékragasztó számára lett tervezve. A ragasztófelhordást állítható ragasztófelhordó görgő végzi.

Végvágó egység: dupla fűrész biztosítja a pontos végvágást. Az egység nagy pontosságú lineáris csapágyakkal szerelték fel Nagy frekvenciájú motor 12.000 fordulatszámmal és 100 mm átmérőjű TC fűrészlappal.

Szintbemaró egység: az új multifunkciós kombinált egység legnagyobb előnye, hogy helyet takarít meg a gépben. Beállítási lehetőségek nagyon könnyen és gyorsan kivitelezhetőek  a vékony élek esetében a szintbemarástól a fózolásig, ugyanúgy,  mint a vastagabb élek esetén a rádiuszos marás terén. A 2 mm-es rádiuszú TC szerszámok alaptartozékok.

Sarokgömbölyítő egység: befejezi a munkadarab sarkainak gömbölyítését,a 0,4-3 mm vastag, 45 mm magas élanyag ráillesztését, ugyanazzal a sebességgel (12.000 ford./perc).

Rádiuszos citling egység: a citiling egység eltávolítja a felesleges ragasztó mennyiséget az élekről ill. finomítja a finis minőségét.

Polírozó egység: a polírozó egység kiváló finist eredményez az ABS és PVC éleken és megakadályozza az elszíneződéseket, melyek elsősorban akkor feltűnőek, ha sötét színű élzáró anyaggal dolgozunk.

A munkadarab előtoló rendszer anyagtovábbító láncból és az azt meghajtó görgők együtteséből áll, mely nem karcolja a munkadarab felületén és egyenletes előtolást biztosít.

 
KÉRHETŐ TARTOZÉKOK

OAV "Nesting" előtoló rendszer OAV MAX370P-hez (dupla leszorító görgősor a munkadarabok előtolásához) (237MAXK00000001). 

Csak géppel együtt rendelhető opció.

OAV EVA ragasztótartály (plusz) OAV MAX370P-hez (eltérő színű ragasztóhoz kérhető plusz tartály) utólag is rendelhető:

(237MAXK00000002) cikkszámon.

OAV PUR ragasztótartály OAV MAX370P-hez (237MAXK00000003). 

Csak géppel együtt rendelhető opció.             

OAV Permetező egység MAX370P-hez (szett: 1 db az előmaró + 1 db a polírozó egység előtt) (237MAXK00000004). 

Csak géppel együtt rendelhető opció.       

OAV érintőképernyő MAX370P-hez (237ÉRINTŐKÉPER1). 

Csak géppel együtt rendelhető opció.


 

Paraméterek

Megmunkálható munkadarab vastagság 8 - 45 mm
Tekerecs élanyag vastagság 0,4 - 3 mm
Tömörfa szalagos élanyag vastagság (max.) max. 4 mm
Gyémánt előmaró egység alapfelszereltség
Végvágó egység alapfelszereltség
Alsó / felső szintbemaró egység alapfelszereltség
Sarokgömbölyítő egység alapfelszereltség
Rádiuszos citling egység alapfelszereltség
Polírozó egység alapfelszereltség
Előtolási sebesség 9 m/perc
Minimális munkadarab szélesség 90 mm
Minimális munkadarab hosszúság (saroklekerekítés nélkül) 170 mm
Fűtött vezető vonalzó alapfelszereltség
Előmelegítő teljesítménye 0.4 kW
Előmaró motor fordulatszám 12000 1/perc
Előmaró motor teljesítménye 1.5 kW
Előmaró szerszám mérete H=48 mm
Ragasztó felhordó egység alapfelszereltség
Ragasztó tartály kapacitás 1,2 kg
Ragasztóanyag fajtája EVA alap / PUR opció
Ragasztó felhordó motor teljesítménye 0.25 kW
Fűtő elemek száma a tartályban 5 db
Fűtőelemek teljesítménye 1.32 kW
Végvágó motor fordulatszám 12000 1/perc
Végvágó motor teljesítménye 0.22 kW
Alsó / felső marómotor fordulatszáma 12000 1/perc
Alsó / Felső marómotor teljesítménye 0.37 kW
Saroklegömbölyítő motor fordulatszáma 12000 1/perc
Sarokgömbölyítő motor teljesítménye 0.37 kW
Polírozó fordulatszáma 3000 1/perc
Polírozó motor teljesítménye 0.12 kW
Előtoló motor 1.5 kW
Leszorító görgő egység van
Nagy teljesítményű láncos előtoló van
Munkaasztal magassága 960 mm
Kihúzható anyagtámasztó 560 mm
Elszívó csonk(ok) átmérője 3 db, 120 mm
Érintőképernyő opció
Gép külső mérete 375 x 72 x 165 cm
Szállítási méret 400 x 85 x 176 cm
Tömeg 770 kg
Beüzemelés 6 óra
Ajánlott éves karbantartás 2 alkalom

Videó

Kapcsolódó termékek

OAV gyémánt előmaró szerszám, 45 mm (OAV MAX350, 350M, 370A élzárógépekhez)

OAV MAX350, 350M, 370A élzárógépekhez

Gyártó cikkszám: 722502A
183.095 Ft + ÁFA (232.530 Ft)

Virutex görgőápoló élzárógépekhez

Cantspray, szilikonmentes tisztítóspray

5.650 Ft + ÁFA (7.176 Ft)