Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paoloni

Az F.I.MA.L srl 2013-ban alakult, és megalapozta sikerének alapjait azzal, hogy alapító tagjai sokéves tapasztalattal rendelkeztek a famegmunkáló gépek piacán.
Az F.I.MA.L  a Paoloni Macchine márka megvásárlásával büszkélkedhet (egy olyan társaság, amely 1955 óta a nemzetközi piac egyik fő szereplője), és a belső műszaki
iroda által kidolgozott új projektekkel párhuzamosan folytatja a hagyományos gépek gyártását.

A F.I.MA.L, a „Marche” régióban tevékenykedő vállalat. A Made in Italy és a Know How megkülönböztető és kiemelkedő tulajdonságaival gyártja gépeit. A belső gyártási részleg tekintetében a magas minőség garantálása elsődleges erény, hiszen ez a részleg az elsődleges alumínium és öntöttvas feldolgozástól kezdve az egyes gépek összeszereléséig és teszteléséig bekapcsolódik a folyamatokba. A FIMAL az olasz beszállítók hálózatán is a magas minőségű alapanyagokat vár el, így garantálva a sikerét.

A gyártott gépek széles választéka, az összetétel és a tényleges feldolgozási igényeknek leginkább megfelelő berendezések felsorakoztatása, valamint a képzett és professzionális kereskedői hálózat lehetővé teszi a FIMAL vállalat jelenlétét az egész világon. Minden vásárló megfelelő szakértői tanácsadásban részesülhet az említett hálózatnak hála.
 

Rendezés:

01. Paoloni DR53 kombinált gyalugép

Szintén a Paolonitól megszokott precíz megmunkálás, nagyfokú pontosság és egyedi megoldások jellemzik e kombinált gyalugépet.

Külső raktáron

01. Paoloni PF530A egyengető gyalugép

Kiváló egyengetést eredményez a Paoloni PF530A típusú gép, mely hosszú öntvényasztallal és széles vezetővonalzóval rendelkezik.

Külső raktáron

01. Paoloni S63A vastagsági gyalugép

630 mm széles vastagsági gyalugép automata asztalemeléssel, digitális kijelzővel.

Külső raktáron

01. Paoloni T(X)160 CL típusú marógép oldalsó csapozókocsival, fix vagy dönthető tengellyel

Kiváló pontosságú, masszív és egyben magasan felszerelt gép, mely nem csak kisebb műhelyekben állja meg a helyét.

Külső raktáron

02. Paoloni PF535A egyengető gyalugép

Kiváló egyengetést eredményez a Paoloni PF535 A típusú gép, mely hosszú öntvényasztallal és széles vezetővonalzóval rendelkezik.

Külső raktáron

02. Paoloni T113 L típusú marógép

A Paoloni T113L típusú marógép asztalhosszabbítással és szélesítéssel rendelkezik. Kiváló pontosságú, masszív és egyben magasan felszerelt gép, mely nem csak kisebb műhelyekben állja meg a helyét.

Külső raktáron

02. Paoloni TX113 CL típusú marógép dönthető tengely, oldalsó csapozókocsival

A Paoloni TX113CL típusú oldalsó csapozókocsis marógép, kiváló pontosságú, masszív és egyben magasan felszerelt gép, mely nem csak kisebb műhelyekben állja meg a helyét.

Külső raktáron

03. Paoloni PF530N egyengető gyalugép

Kiváló egyengetést eredményez a Paoloni PF530 N típusú gép, mely hosszú öntvényasztallal és széles vezetővonalzóval rendelkezik.

Külső raktáron

03. Paoloni S63N vastagsági gyalugép

630 mm széles vastagsági gyalugép motoros asztalemeléssel, numerikus számjegy kijelzővel.

Külső raktáron

03. Paoloni T113 CF típusú marógép front csapozókocsival

A Paoloni T113CF típusú marógépe kiváló pontosságú, masszív és egyben magasan felszerelt gép, mely nem csak kisebb műhelyekben állja meg a helyét.

Külső raktáron

03. Paoloni TX113 CF típusú marógép dönthető tengely, front csapozókocsival

A Paoloni TX113CF típusú dönthető tengelyes marógépe kiváló pontosságú, masszív és egyben magasan felszerelt gép, mely nem csak kisebb műhelyekben állja meg a helyét.

1 db raktáron

04. Paoloni PF415N egyengető gyalugép

Kiváló egyengetést eredményez a Paoloni PF415 N típusú gép, mely hosszú öntvényasztallal és széles vezetővonalzóval rendelkezik.

Külső raktáron