Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Profi megoldás a ProfiStop rendszerrel

A faipari gépek egy részénél gyakran felmerül a gyors és pontos méretbeállítás igénye, erre kínál megoldást a ProfiStop automata méretütköző rendszer, ami akár a munkadarabok mozgatására is képes.

Nagy előny, hogy a ProfiStop utólag is felszerelhető azokra a faipari gépekre ahol erre igény van (pl. daraboló- és gérfűrészek , hibakiejtők, fúrók stb.).

A ProfiStop egy változtatható, állítható hosszbeállító és előtoló rendszer, amely alkalmas arra, hogy a faipari gépeket átalakítsa egy egyszerűen használható, automatizált, nagy hatékonyságú munkaállomássá.

És miért is érdemes a ProfiStop rendszer választani?

-        Gyors megtérülés: mert a legtöbb felhasználó úgy értékeli, hogy a ProfiStop gépe egy éven belül megtérül.

-        Élettartamra szóló pontossági garancia: A helyszínen, gyárban vagy távolról újrakalibráljuk a gépét +/- 0,1 mm-es pontossággal.

-        Gyors és pontos: A Profi Stop gyorsan pozícionálja magát a megadott méretre, és egyben biztosítja a tökéletes méretpontosságot a gyártás során.

-        Ne pazarolja az időt az adatok megadására: az alkatrészlistákat közvetlenül az irodából küldheti el a ProfiStop-nak . Azonnal ott lesznek a gépkezelőnél. Csak nyomja meg a GO gombot, és már dolgozhat is.

-        Akadályozza meg a hibákat: a ProfiStop gondoskodik a pontos mérésről és számlálásról. Amikor egy feladat befejeződött, a ProfiStop közli a kezelővel, hogy menjen a következő feladatra.

-        Koncentráljon a növekedésre: szabadítsa meg gépkezelőt a
vágás monoton hétköznapi folyamataitól, részleteitől, így nem lesz fáradt és hosszú távon is elégedett lesz a munkájával.

-        Készítsen többet kevesebbel: a ProfiStop gép felülmúlja minden dolgozóját, és egy kezdőt is ugyanolyan termelésre késztet, mint a legjobb dolgozóját.

-        Szerezzen valamit a semmiből: a ProfiStop gépek pénzt takarítanak meg az optimalizált
vágási listákkal, anélkül, hogy időt kellene töltenie a készletkezeléssel. Ne dobja ki az anyagot vagy az időt.

-        Ausztrál termék: A ProfiStop egy világvezető ausztrál technológiai üzletág és egy nemzetközi márka. Légyen részese a sikernek!