Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ProfiStop mérőütköző megoldás (7,5 m) fűrészek, fúrók és egyéb gépek számára, ADVANCED szoftverrel

A ProfiStop egy változtatható, állítható hosszbeállító és előtoló rendszer, amely alkalmas arra, hogy a fűrészeket átreformálja egy egyszerűen használható, automatizált, nagy hatékonyságú munkaállomássá.

Gyártó: ProfiStop
Cikkszám: 244PSLIAD750000
Gyártó cikkszám: PSLIAD75
Elérhetőség: Még 1 db raktáron

Leírás

A mechanikus automatizáció mellett a ProfiStop ésszerűsíti a termelési menedzsmentjét a lehető legintuitívabb módon, az eredeti megrendelésektől egészen a kész alkatrészekig.

Nagy pontosság! A legfejletebb pozíciómeghatározó irányítórendszer.

Egyszerű használni! Egyszerű, intuitív használatra tervezték. Alkalmas az egyszerű használattól kezdve, egészen a kifinomult automatizált feladatokig mindenre.

Értékes felhasználói irányítási rendszer! Elősegíti a hatékony vágási feladatokat, munkákat és egyszerűvé teszi a nehézkes adatfeldolgozási folyamatokat.

ProfiStop Tulajdonságok

·        Automata hossz állító és előtoló fűrészekhez, fúrókhoz, présekhez ill. bármi máshoz.

·        Színes érintőkijelző, egyszerűen használható kezelői felülettel.

·        + - 0,1mm-es pozícionálási pontosság.

·        A munkafolyamatokat be lehet táplálni EXCEL táblázatba, amit aztán be lehet tölteni vagy egyszerűen el lehet küldeni a ProfiStop-nak e-mail útján.

·        Számolja a vágásokat és jelez, ha véget ért egy munkafolyamat és/vagy elindul egy másik.

·        Automatikus címke és/vagy vonalkód nyomtatás illetve scannelés.

·        A képernyőn megjelenik a munkalista, méghozzá hozamoptimalizálási szempontok alapján --- így csökkenteni tudja az alapanyagok pazarlását, méghozzá készletkezelési gondok, problémák nélkül.

·        OptiCut-1D --- átfogó, felhőalapú megoldás a feladatok és készletek kezelésére, amely tökéletesen integrálva van a ProfiStop hosszállító ütközőivel és az automatizált fűrészekkel.

·        És még sok más…

Opticut-1D Felhő alapú vágási munka menedzsment

Az Opticut-1D egy felhő alapú munka és készletezési vezérlő megoldás, mely hozzá segíti, hogy zökkenőmentesen kontrollálja és optimalizálja az összetettebb munkafeladatait, munkacsoportjait, illetve annak terveit (un. BOM-jait). Az összes megtervezett BOM-ját tartsa egy helyen, ahonnan könnyen betáplálhatja őket a rendszerbe és ezáltal egyszerűen termelés alá is veheti. Csoportosítja és optimalizálja a vágási listáit, feladatait a hozam maximalizálás érdekében, mindemellett zökkenőmentesen integrálható minden ProfiStop hosszállítóval és automata fűrésszel.

Kezelni tudja a termelést bármely olyan számítógépről, amin elérhető az internet. Ezáltal könnyedén be tudja tölteni BOM-jait egy EXCEL fájlból/fájlokból vagy akár manuálisan. Az OptiCut-1D automatikusan csoportosítja - és optimalizálja - őket vágási listákra, emellett előkészíti a feladatlistákat és a szükséges anyagok ütemezését, nyomtatott vagy vezeték nélküli módon. Minden pillanatban tudni fogja, hogy pontosan hol tart a termelése. Hirtelen, nem várt változtatások, módosítások a munkában? Nem probléma! Az OptiCut-1D akár azonnal hozzáadja vagy eltávolítja ill. újra optimalizálja a ProfiStop operátorának vágási listáján szereplő feladatokat.

A felhő alapú szoftver által bármely internettel rendelkező gépről azonnali betekintést nyerhet a gyártási folyamatába illetve arra, hogy az hol tart éppen. Ne aggódjon a licencek vagy a hálózatépítés miatt. Mi karban tartjuk, frissítjük és fejlesztjük az OptiCut-1D-t a háttérből; Ön csak hatékonyan működtesse termelését.

Különbség a ProfiStop Advanced és a ProsiStop Basic szoftver között:

Intiutív, színes érintő-kijelző ProfiStop Advanced IGEN Intiutív, színes érintő-kijelző ProfiStop Basic IGEN
Ütköző abszolút értékes vezérlése ProfiStop Advanced IGEN Ütköző abszolút értékes vezérlése ProfiStop Basic IGEN
Ütköző növekmény értékes vezérlése ProfiStop Advanced IGEN Ütköző növekmény értékes vezérlése ProfiStop Basic IGEN
+-0,1 mm-es pozícionálási ismételhetőség ProfiStop Advanced IGEN +-0,1 mm-es pozícionálási ismételhetőség ProfiStop Basic IGEN
Ütköző két irányú mozgatása elektromos mozgató szerkezettel ProfiStop Advanced IGEN Ütköző két irányú mozgatása elektromos mozgató szerkezettel ProsiStop Basic IGEN
Vágás számolás ProfiStop Advanced IGEN - automata Vágás számolás ProfiStop Basic IGEN - manuális
Automata címke nyomtatás ProfiStop Advanced IGEN - opcionális Automata címke nyomtatás ProfiStop Basic IGEN - opcionális
Vonalkód beolvasási munkabevitel ProfiStop Advanced Igen - OptiCut ID Vonalkód beolvasási munkabevitel ProfiStop Basic Igen - OptiCut ID
PIN kóddal védett beállítás ProfiStop Advanced IGEN PIN kóddal védett beállítás ProfiStop Basic IGEN
Minimális hossz állítás ProfiStop Advanced IGEN Minimális hossz állítás ProfiStop Basic IGEN
Gép státusz kijelzése ProfiStop Advanced IGEN Gép státusz kijelzése ProfiStop Basic IGEN
Aktuális pozíció kijelzése ProfiStop Advanced IGEN Aktuális pozíció kijelzése ProfiStop Basic IGEN
Aktuális idő kijelzése

ProfiStop Advanced IGEN

Aktuális idő kijelzése ProfiStop Basic IGEN
Excel munkalista betöltés ProfiStop Advanced IGEN Excel munkalista betöltés ProfiStop Basic IGEN
Sor vagy számla kör munkalista ProfiStop Advanced IGEN Sor vagy számla kör munkalista ProfiStop Basic NEM
E-mailből való importálás ProfiStop Advanced IGEN E-mailből való importálás ProfiStop Basic NEM
Kijelzőn szerkeszteni, törölni, új munkát elkészíteni ProfiStop Advanced IGEN Kijelzőn szerkeszteni, törölni, új munkát elkészíteni ProfiStop Basic NEM
Munkalisták optimalizációja a kijelzőn ProfiStop Advanced IGEN Munkalisták optimalizációja a kijelzőn ProfiStop Basic NEM
Multi-gép, gyors konfiguráció váltás ProfiStop Advanced IGEN Multi-gép, gyors konfiguráció váltás ProfiStop Basic NEM
Kötegelt elemek számolása és számolás optimalizáció ProfiStop Advanced IGEN Kötegelt elemek számolása és számolás optimalizáció ProfiStop Basic NEM
Anyag automata-adagolása (a fűrészkapcsoló megnyomásával) ProfiStop Advanced IGEN Anyag automata-adagolása (a fűrészkapcsoló megnyomásával) ProfiStop Basic NEM
Befejezett elemek / következő elem figyelmeztetés ProfiStop Advanced IGEN Befejezett elemek / következő elem figyelmeztetés ProfiStop Basic NEM
Növekedő előtolás bal/jobb (az operátor kapcsolón) ProfiStop Advanced IGEN Növekedő előtolás bal/jobb (az operátor kapcsolón) ProfiStop Basic NEM
Körfűrész vágás-szélesség kompenzáció ProfiStop Advanced IGEN Körfűrész vágás-szélesség kompenzáció ProfiStop Basic NEM
Körfűrészlap csere figyelmeztetés ProfiStop Advanced IGEN Körfűrészlap csere figyelmeztetés ProfiStop Basic NEM

(Megjegyzés: Szoftver fejlesztés is lehetséges/megoldható, akár utólag is.)

Miért válassza a ProfiStop-ot?

Gyors megtérülés. A legtöbb felhasználó úgy találja, hogy az új ProfiStop gép ára már egy év alatt megtérül.

Gyors és pontos, minden alkalommal. A ProfiStop gép gyorsan pozícionálja magát a hosszbevitelhez, illetve annak igényeihez, és minden alkalommal végrehajtja a szükséges vágásokat.

Ne pazarolja az idejét az adatok bevitelére. Küldje el az alkatrészlistákat a ProfiStop-nak egyenesen az irodából (drag-and-drop vagy e-mail). Azonnal ott lesznek az üzemeltetőnél. Csak nyomja meg a GO gombot és vágjon.

Szüntesse meg a fárasztó hibákat. Hagyja, hogy a ProfiStop figyeljen a hétköznapi mérésekre és a számolásra. Amikor az egyik munka befejeződött, a ProfiStop jelzi a kezelőjének, hogy menjen a következő munkára, és hogy milyen állományt szeretne letölteni. Csak szerezze be a megfelelő készletet, és folytassa a munkát.

Gondoskodás. termelékenység felfelé ívelése. Szabadítsa meg kezelőjét a vágás hétköznapi részleteitől, és elméjük friss lesz, hogy még fontosabb módon keressen pénzt. A ProfiStop segítségével Ön és az üzemeltető is összpontosíthat az összképre.

Érjen el többet, kevesebb befektetéssel. A mai, globalizált gazdaságban a termelékenység a lényeg. A ProfiStop minden egyes fűrészgépe számára tökéletesen adagol, és egy alap fűrészgépet ugyanúgy ellát, mint a legjobb vágógépét.

Szerezzen valamit a semmiből. A ProfiStop segítségével megtakaríthat pénzt is a hozammaximalizált vágási listákkal, anélkül, hogy értékes idejét kellene töltenie a készlet kezelésével. Ne dobja el anyagát vagy idejét.

Ausztrál gyártmány és tulajdonos. A ProfiStop a világ vezető, ausztrál technológiai terméke. Legyen része a történetünknek.

Paraméterek

Hossz 7,5 m
Löket/út 7080 mm
Dimenziók 7500 × 1545 × 600 mm
Asztal magasság 760-1050 mm
Súly (beleértve az asztal is) 247 kg
Asztal szélesség 300 mm
Görgő szélesség 260 mm
Sebesség 970 (m/másodperc)
Gyorsulás 1450 (m/másodperc)
Lassulás 1242 (m/másodperc)
Munka memória 10.000+
Max tolási súly 30 kg (80 kg opcionális)
Max megtartási erő 170 N
Felszerelt rögzítőtartó típusa Flip típusú
Meghajtás típusa Szíj, 30 mm, acél erősítéssel
Feszültség felvétel 110 - 240VAC, 10A max
Pozicionálás ismételhetőség ± 0,1 mm aktív, zárt hurkú pozícionálás