Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

REGISZTRÁCIÓ előnyei

REGISZTRÁCIÓ előnyei

Üdvözöljük honlapunkon és most szeretnénk megosztani Önnel miért is előnyös, ha regisztrál. A regisztráció hozzásegíti Önt a pontos azonosításhoz.

Egyedileg kezelheti profilját és vásárlásait.

Az ajánlatkéréshez és a vásárláshoz szükséges regisztrálnia magát webáruházunkban.

Szükség van tehát egy saját e-mail címre amely alapján a rendszer azonosítja Öt, és a későbbiekben a vásárlással kapcsolatos üzeneteket is erre a címre kapja majd.

Hozza létre fiókját IDE KATTINTVA!

A regisztráció előnyei

1.      Megkönnyíti a jövőbeni vásárlási folyamatot, mert az elérhetőségeit nem kell többször megadnia, azokat automatikusan kitölti a rendszer.

2.      Személyre szabott ajánlatkérést jelezhet felénk egy gombnyomással és a rendszer automatikusan kitölti az adatait

3.      Ha regisztrálta magát és bejelentkezett, megjelenik saját felhasználói menüje, ahol módosíthatja személyes adatlapját, ellenőrizheti és nyomon követheti vásárlásait.

4.      Aktuális, friss és egyedi értesítést kérhet akcióinkról és újdonságainkról hírlevél formájában

5.      Dedikálja részvételét a különböző nyereményjátékokban, akciókban

A regisztráció teljesen ingyenes és csupán néhány perc.

KATTINTSON ÉS REGISZTRÁLJON!

A regisztráció során az alap adatokon kívül a további adatok (pl. szállítási cím) megadását is kérjük Öntől a későbbi kényelemesebb ügyintézés érdekében.

A regisztráció semmiféle kötelezettséget nem von maga után. Az itt közölt adatokat bizalmasan kezeljük. Az adatok kezelésére az Adatvédelemben foglaltak érvényesek.

Az űrlap kitöltését követően az Ön által megadott e-mail címre egy levelet küldünk, melyben jelezzük, hogy regisztrációja sikeres volt. Ez után beléphet fiókjába és elkezdheti a vásárlást vagy az ajánlatkérést.

Amennyiben egyszer már regisztrált felületünkön, de véletlenül elfelejtette a jelszavát, a bejelentkezésnél újat kaphat, ha az "Elfelejtette a jelszavát?" linkre kattint.

Amennyiben adatai megváltoznak, kérjük módosítsa a Felhasználói adatok menüpont alatt, hogy fiókja mindig naprakész legyen!

JÓ VÁSÁRLÁST KÍVÁNUNK ÖNNEK!

Paliszander Csapat