Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kezdeti lépések

Nagyon fontos számunkra, hogy ügyfeleink minden kérdésben megkapják tőlünk a leghatékonyabb segítséget. Ebben a menüpontban olyan kérdésekre válaszolunk, illetve adunk magyarázatot vagy tanácsot, melyek segíthetik Önt a gyors webshopos vásárlásban.

Termékek a webshopban

A Paliszander Kft megnyitotta az első olyan magyar webáruházat, melyben az asztalos és ácsipari szakmához kapcsolódó forgácsoló szerszámokat, kézi gépeket és ipari gépeket egyaránt böngészhetik és meg is vásárolhatják az ügyfelek.

Elsősorban új gépekkel foglalkozunk és több professzionális, specialista gyártó kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el.

Előfordul, hogy használt gépeket is megtalál kínálatunkban, de ezek napról napra változhatnak.

Amit nem talál a webshopunkban!

-          lapszabászati tevékenységgel kapcsolatos szolgáltatás

-          élezés és fűrésztárcsa felújítással kapcsolatos szolgáltatás

-          saját tehergépjárművel való fuvarozással kapcsolatos szolgáltatás

Vásárlás menete

A kialakult járvány helyzetben cégünknek nagyon fontos, hogy a vásárlói igények kielégítése mellett, teljes mértékben megóvjuk ügyfeleink és a munkatársaink egészségét.

Kérjük amennyiben lehetséges tartózkodjanak a személyes látogatástól, és inkább válasszák online rendelési lehetőségünket a webshopban.

Kérdés esetén e-mail formában érdeklődhetnek a webshop@paliszander.hu címen.

Csak regisztrációt követően tud vásárolni a Paliszander Webáruházban.

A termékekről látható képek illusztrációk, és tartalmazhatnak kiegészítő felszereltséget, melyek árát a webshopon megtalálja.

 

Regisztráció

A regisztráció hozzásegíti Önt a pontos azonosításhoz. Egyedileg kezelheti profilját és vásárlásait.

Szükség van tehát egy saját e-mail címre amely alapján a rendszer azonosítja Öt, és a későbbiekben a vásárlással kapcsolatos üzeneteket is erre a címre kapja majd. Az egyedi azonosítással elérhető, hogy illetéktelen személy ne tudja használni az Ön Paliszander webshop fiókját, és a vásárlásai is teljesen biztonságossá válnak.

A regisztráció további előnyei

1.Megkönnyíti a jövőbeni vásárlási folyamatot, mert az elérhetőségeit nem kell többé megadnia, azokat automatikusan kitölti a rendszer

2.Ha regisztrálta magát és bejelentkezett, megjelenik saját felhasználói menüje, ahol módosíthatja személyes adatlapját, ellenőrizheti és nyomon követheti vásárlásait

3.Aktuális, friss és egyedi értesítést kérhet akcióinkról és újdonságainkról hírlevél formájában

4.Személyre szabott ajánlatkérést is jelezhet felénk egy gombnyomással

5.Dedikálja részvételét a különböző nyereményjátékokban, akciókban

A regisztráció teljesen ingyenes és csupán néhány perc.

A regisztráció során az alap adatokon kívül a további adatok (pl. szállítási cím) megadását is kérjük Öntől a későbbi kényelemesebb ügyintézés érdekében.

A regisztráció során Ön megtekintheti a Paliszander Kft. Általános Szerződési Feltételeit, amit itt is megtalál. 

A regisztráció semmiféle kötelezettséget nem von maga után. Az itt közölt adatokat bizalmasan kezeljük. Az adatok kezelésére az Adatvédelemben foglaltak érvényesek.

Az űrlap kitöltését követően az Ön által megadott e-mail címre egy levelet küldünk, melyben jelezzük, hogy regisztrációja sikeres volt. Ez után beléphet fiókjába és elkezdheti a vásárlást vagy az ajánlatkérést.

Amennyiben egyszer már regisztrált felületünkön, de véletlenül elfelejtette a jelszavát, a bejelentkezésnél újat kaphat, ha az "Elfelejtette a jelszavát?" linkre kattint.

Amennyiben adatai megváltoznak, kérjük módosítsa a Felhasználói adatok menüpont alatt, hogy fiókja mindig naprakész legyen!