Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szerviz

Tisztelt Ügyfelünk!

A Paliszander szerviz immár 30 éve áll Partnerei rendelkezésére kiemelkedő és megbízható szolgáltatást nyújtva a faipari gépek javítása és a kapcsolódó szakterületeken.

Sokoldalú szolgáltatást nyújtunk a faipar bármely területén érdekelt Partnereink részére. Szervizünk végzi az új berendezések telepítését, üzembe helyezését, jótállási időszakban és azután a javítási, karbantartási feladatokat. A berendezések javításához szükséges alkatrészek, karbantartó és segédanyagok forgalmazása is tevékenységi körünkbe tartozik.

Felkészült munkatársaink sok év tapasztalatával és tudásával biztosítják a megbízható hátteret szervizünk számára. Ezt rendszeres gyártói tanfolyamok és a gép gyártókkal  való napi kapcsolat segíti. Szerviz mérnökeink és technikusaink munkájukat jól felszerelt szerviz autókkal végzik. CNC gépek beüzemeléséhez, esetleges javításához, vagy a hiba felderítéséhez megfelelő számítástechnikai háttér és gyártói online kapcsolat áll rendelkezésünkre.

Az eseti javításokat megelőzően természetesen árajánlatot adunk, így a javítás költségei, várható alkatrész felhasználás előre tervezhető.

Alkatrész raktárunkban minden szükséges alkatrész rendelkezésre áll Partnereink számára. A ritkábban keresett alkatrészeket a gép gyártók  raktárkészletéből akár 1-2 nap alatt beszerezzük. A hazai kiszállítást 24 órán belül lebonyolítjuk.

Expressz (1-3 napos), Optimál (4-7 napos) vagy Gazdaságos (8-21 napos) terminusban választhatóak. A beüzemeléseket és a garancia időn túli javítások igény szerint 

Beüzemelési, alkatrész vagy javítási igényét minden esetben írásban tudjuk fogadni. Szervizünk igyekszik 24 órán belül írásos árajánlatot adni Önnek.

Szervizünk a Paliszander Kft. által forgalmazott gépek szerviztevékenységét végzi.

Kérjük hibabejelentéssel, beüzemelési és alkatrészigénnyel kapcsolatban az alábbi űrlapot legyenek szívesek kitölteni.

 

Személyes és telefonos megkeresésüket áruházunkban nem tudjuk fogadni, ennek oka az esetleges félreértések elkerülésére való törekvésünk.

 Az alkatrészek rendeléséhez minden esetben szükséges a gyári gépkönyvben megtalálható alkatrész:

A. cikkszáma

B. megnevezése

      Gépkönyv igénylése : szintén a lenti ajánlatkérő lap kitöltésével.

      Ára online verzióban: 7500 Ft + ÁFA / gépkönyv.

      Ára nyomtatott, postázott verzióban: 11000 Ft + ÁFA/ gépkönyv.

 

Folyamatban lévő ügyek esetében a szerviz@paliszander.hu címen érdeklődhetnek.

Írásos bejelentésére 24 órán belül válaszolunk.

COVID járványügyi szabály:

Szerviz ügyintézés személyesen tilos!

Kérjük a javítandó gépet futárral küldje be telephelyünkre, névvel és elérhetőséggel ellátva!

Köszönjük együttműködését!