Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alkatrész rendelés ipari és kézigépekhez

Örülünk, hogy alkatrész igényével kapcsolatban felkereste szervizünket.

Az alkatrész beszerzés lényegesen összetettebb és nagyobb körültekintést igénylő feladat, mint azt általában a hétköznapokban az emberek gondolnák.

Mint bizonyára azt Ön is tudja a Paliszander Kft. az elmúlt 3 évtizedben több mint 10.000 gépet értékesített, mely gépek között vannak nagy mennyiségben és kevesebb darabszámban értékesített géptípusok.

A Paliszander Kft. által forgalmazott gépekhez tudunk alkatrészt biztosítani a gyártás évétől számított 8 éven belül.

Az alkatrész rendelésnél figyelembe kell venni, hogy a népszerű géptípusok esetén is különböző évjáratú gépek találhatók a piacon melyeknél eltérő alkatrészeket épített be a gyártó az elmúlt évtizedek során. Tekintettel arra, hogy a Paliszander Kft. csak gyári alkatrészekkel dolgozik és ezek a magas minőségű alkatrészek általában jelentős értéket képviselnek. Mindnyájunk érdeke, de legfőképpen az Ügyfeleké, hogy olyan alkatrész ne kerüljön megrendelésre, ami valójában nem megfelelő a hibás gép javításához. Téves rendelés esetén nincs lehetőségünk visszavásárolni a felesleges alkatrészt!

Figyelembe kell venni továbbá, hogy a Paliszander Kft. által még nagyszámban eladott ipari gépeknél is ritka, hogy ugyan olyan alkatrészt rendszeresen rendeljenek az Ügyfelek. Ezáltal könnyen lehet, hogy az Ön által keresett alkatrész nincs állandóan a raktárkészletünkön. Ilyen esetben Önnek két lehetősége van:

1.     Egy gépszállítmánnyal együtt szállítjuk be a megrendelt alkatrészt, ebben az esetben díjmentes a szállítási költség. Viszont az adott gyártótól 2- 3 hónap is lehet mire szállítmány érkezik.

2.     Természetesen lehetősége van soron kívüli szállítást igényelni (3-10 munkanap), ilyen esetben csak az Ön alkatrészét importáljuk be, melynek külön szállítási díja van, ami kiszámlázásra kerül a megrendeléskor.

Fontos! Telefonon bediktált alkatrész rendelést nem tudunk fogadni! Az alkatrész rendeléshez minden esetben szükség van a gyártó gépkönyvéből beazonosított alkatrész pontos cikkszámára, tehát alkatrész rendelés csak gépkönyv alapján lehetséges!
Gépkönyvet minden általunk értékesített géphez díjtalanul biztosítottunk az Ügyfeleinknek a gépvásárláskor.
Abban az esetben, ha ez már Önnek bármilyen okból nem áll rendelkezésre, akkor lehetősége van, hogy a webshopban megvásárolja a gépkönyvet, amit elektronikus formában tud letölteni.


Több évtizedes tapasztalatunk, hogy a felelős és pontosan ellenőrzött egyedi alkatrészrendelést nagymértékben elősegíti, ha az alkatrész és a soron kívüli szállítási díj megrendeléskor átutalásra kerül.
Ezt követően továbbítjuk a rendelést a gyártó felé.
Utólagos alkatrészfizetésre nincsen mód.

Reményeink szerint pontos tájékoztatást tudtunk Önnek nyújtani.

Köszönjük, Paliszander Szerviz Osztály

Az oldal alján megtalálja a webáruházunkból rendelhető alkatrészeket, ha nem találta meg a keresett alkatrészt kérjük töltse ki az alábbi adatalapot és küldje el részünkre!