Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beüzemelés megrendelése ipari gépekhez

A Paliszander Kft. által forgalmazott ipari berendezések beüzemelését az egész ország területén végezzük!

Saját és gyári képzésű szervizmérnök kollégáink a megbízható működés érdekében az üzembe helyezést kellő időtartamban és szakszerűen végzik! 
Ez a munka nem csak az elektromos bekötésről szól!
Elvégezzük a gépek összeszerelését, --- szintezését, --- a gyári értékekre történő precíz beállítását --- és tesztelését.
Bemutatjuk a gép működését és betanítjuk annak szakszerű kezelését, valamint elmagyarázzuk a szükséges karbantartási feladatokat. Ez egy összetett folyamat, ami szinte minden gép esetében több órás feladat (egyes géptípusoknál több nap).

Mivel a Szervizünk az egész ország területén dolgozik, ezért 8 napra előre megtervezett ütemterv szerint végezzük a feladatokat. Ennek megfelelően az Ügyfeleink igényei szerint alakítottuk ki a szolgáltatásainkat, ahol figyelembe vettük --- a gyorsaságot, --- a tervezhetőséget --- és a gazdaságosságot, így mindenki megtalálhatja a számára ideális és kedvező kategóriát.

Expressz tarifa esetén 1-3 munkanapon belül elvégezzük a munkát. Ezt a tarifát azoknak ajánljuk akiknek sürgősen kell elvégezni a beüzemelést és ezért képesek többet áldozni. Ilyenkor a Szervizünkben is át kell szervezni a már korábban elkészített ütemtervet, hiszen változik a 8 napra előre tervezett menetrend, ez indokolja a magasabb költségeket. 

Optimal tarifa esetén 4-7 munkanapon belül elvégezzük a beüzemelést. Ez a legnépszerűbb tarifacsomag az Ügyfelek körében mert itt költségek és vállalási határidő ideális arányban van. 

Gazdaságos tarifa esetén 8-21 munkanapon belül elvégezzük a munkát. Ezt azoknak az Ügyfeleknek ajánljuk, akiknek elsődleges a kedvező költség, és az idő nem sürgető tényező.

A gép megrendelésekor bármelyik tarifát is választotta a Szerviz kapacitásának függvényében lehetőség van gyorsabb szolgáltatás választására az díjkülönbözet megtérítése mellett!

Nagyon fontos, a szerviz koordinátor akkor ütemezi be a beüzemelés napját, ha Ön nyilatkozott, hogy rendelkezésre áll minden műszaki és személyes feltétel!
Erről bővebben itt olvashat!
Amennyiben a helyszínen nem 100%-ban biztosítottak a beüzemelés feltételei nem kezdjük el beüzemelni a gépet és a legközelebbi alkalommal ismételten ki kell fizetni a kiszállási díjat!