Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hibajavítás igénylés ipari gépekhez

Több mint 10.000 Paliszander által értékesített gép 30 év alatt

Országszerte vállaljuk a Paliszander Kft. által forgalmazott gépek javítását. Minden esetben szükséges, hogy Ön megadja a gép gyártóját, típusát és évjáratát. Ezen kívül kérjük, hogy akár több kibővített mondatban részletesen írja meg a hibajelenséget. Ne legyen felületes, mert ez félreértést okozhat és nagyon sok pénzbe kerülhet. Továbbá bizonyos esetekben nagy segítség lehet, ha fotókat, videókat készít, ahol látszik a hibajelenség, vagy hallható a nem megfelelő működés.

A munkatársaink speciális szaktudással rendelkeznek három évtizedes gépjavítási tapasztalat birtokában. Ezt a szakmát sehol nem képzik, a kollégáinkat mi képezzük nagyon jelentős idő és költség ráfordítással hazai és gyártói tréningeken. Ebből kifolyólag ezek a munkatársak jól kvalifikáltak, idegen nyelvet beszélnek és a teljes fizetésük után megfizetjük a közterheket. Jelentős és minőségi szerszám ellátottsággal, céges autó biztosításával végzik a munkájukat. Ebből kifolyólag a munkadíjak ezekhez a körülményekhez igazodnak, aminek a kalkulálásakor a fent leírtak miatt nem tudunk eltérni, és meghatároznak egy bizonyos vállalási árszintet.

Viszont a Tisztelt Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy kollégáink szakszerűen fogják a javítást elvégezni gyári alkatrészek felhasználásával, és az elvégzett munkára garanciát vállalunk!

Mivel a Szervizünk az egész ország területén dolgozik, ezért 8 napra előre megtervezett ütemterv szerint végezzük a feladatokat. Ennek megfelelően az Ügyfeleink igényei szerint alakítottuk ki a szolgáltatásainkat, ahol figyelembe vettük --- a gyorsaságot, --- a tervezhetőséget --- és a gazdaságosságot, így mindenki megtalálhatja a számára ideális és kedvező tarifát.

Gazdaságos tarifa (nettó 10.900.Ft/óra) esetén 8-21 munkanapon belül ütemezzük be a gép javítását. Ezt azoknak az Ügyfeleknek ajánljuk, akiknek elsődleges a kedvező költség, és az idő nem sürgető tényező.

Optimál tarifa (nettó 15.900.Ft/óra) esetén 4-7 munkanapon belül megyünk javítani a gépet. Ez a legnépszerűbb tarifacsomag az Ügyfelek körében, mert itt költségek és vállalási határidő ideális arányban van. 

Expressz tarifa (nettó 21.900.Ft/óra) esetén 1-3 munkanapon belül soron kívül megjelenünk Önnél javítani a gépet. Ezt a tarifát azoknak ajánljuk akiknek sürgősen kell elvégezni a javítást és ezért képesek többet áldozni. Ilyenkor a Szervizünkben is át kell szervezni a már korábban elkészített ütemtervet, hiszen változik a 8 napra előre tervezett menetrend, ez indokolja a magasabb költségeket. 

A javítás során az úttérítés díjszabása az úton eltöltött idő és „km” elszámolás alapján kerül megállapításra. A számítás alapja a Google Maps. A kiindulási pont a Paliszander Kft. (1186 Budapest Besence u. 14.) áruháza.

Garanciális időn belüli javítás esetén, ha a meghibásodás nem garanciális a teljes javítási és alkatrész költséget ki kell fizetni, garanciális meghibásodás esetén csak az úttérítést kell kifizetni.

Érvényes: 2023. június 15-től, visszavonásig!