Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézigépek hibajavítása

Tisztelt Ügyfelünk!

Beküldés

Garancia időn belüli és azon túli javítás esetén a Paliszander Kft-hez kell eljuttatnia a meghibásodott kisgépet. Javasoljuk, hogy ehhez Futárszolgálatot (GLS, Posta stb.) vegyen igénybe.  A személyes átvételt nem támogatjuk, amennyiben mégis a személyes átadást választja, annak költsége nettó 2.000.- Forint, mely összeget az átadás előtt a pénztárban kell kifizetni, ezután vesszük át a behozott gépet. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy kisebb szállítási költséggel el tudja futárral küldeni a gépet és Önnek még autóznia sem kell.

A meghibásodott berendezés Paliszander Kft.-hez történő eljuttatásának a költsége minden esetben a vásárló feladata és költsége.

Hibafeltárás

A javítás minden esetben hibafeltárással kezdődik, melynek költsége nettó 7.900.- Forint (előre fizetendő), amit garanciális javítás esetén nem számítunk fel.

Ezt követően értesítjük írásban a javítás határidejéről és annak költségeiről.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy nem kéri a javítást a visszaküldés futárdíját leszámlázzuk, és utána visszajuttatjuk a gépet Önnek. Ha személyesen jön el a gépért, akkor ismét nettó 2000 Ft bonyolítási díjat számítunk fel, melyet a pénztárban kell kifizetni, utána adjuk át a gépet Önnek.

Javítás

Garanciális időn belül történt meghibásodás esetén, ha bebizonyosodik, hogy a meghibásodást gyártói hiba okozta, a javítás díja és az alkatrész költség egyaránt díjmentes.

Amennyiben viszont a meghibásodás a nem rendeltetésszerű használat következménye, úgy a munkadíj és az alkatrész költsége díjköteles az Ön részéről.

Figyelem a javítást különböző határidőkkel és díjakon vállaljuk:

1.     Expressz díj (2 – 5 munkanap) esetében a soron kívüli hibafeltárás és javítás + 15.000.- Ft + ÁFA, az egyéb szervízdíjakon felül.

2.     Optimál díj  esetében 6- 15 munkanap időintervallumon belül vállaljuk a hibafeltárást és javítást, mely + 10.000.- Ft + ÁFA díjat jelent az egyéb szervízdíjakon felül.

3.     Gazdaságos időintervallum esetében nem számolunk fel sem a sürgősségi, sem hibafeltárási díjat, amennyiben megrendeli a javítást.

A gépjavítás elkészültéről a hibabejelentő űrlapon megadott e-mail címen értesítjük a Kapcsolattartót. Az értesítő levél kiküldésétől számítva 30 napig őrizzük a gépet, de ha azt a Megrendelő ebben az időintervallumban nem veszi át, akkor elajándékozzuk a gépet pályakezdő fiatal faipari vállalkozónak.

A javítás elkészüléséről írásban tájékoztatjuk, ha mégis érdeklődne, vagy egyéb kérdése merülne fel a szerviz@paliszander.hu címen tudnak írásban kapcsolatba lépni kollégáinkkal, akik az ügy ellenőrzése után pontos információt közölnek szintén írásban.

Kérjük a hibás gép beküldése előtt az alábbi adatlapot szíveskedjen nagy körültekintéssel kitölteni. A MEGJEGYZÉS rovatba kérjük írja bele, hogy mikor és melyik futárral küldi el nekünk a gépet, és adja meg milyen címre küldjük majd vissza a gépet. Ezután alul a KÜLDÉS gombbal szíveskedjen beküldeni szervizünk részére az adatlapot, és juttassa el részünkre a kiválasztott módon a meghibásodott gépet.

 

Rendezés:

01. Hibafeltárás kézigépek javításához, garanciaidőn túli meghibásodás esetén

A hiba pontos feltárásához és a javítás árajánlatának az elkészítéséhez szükséges, garanciaidőn túli javítás esetén. További információ a leírásban!
Raktáron
7.900 Ft + ÁFA (10.033 Ft)

02. Expressz díj kisgép javításra 2-5 munkanap, garanciaidőn túli meghibásodás esetén

Expressz díj (2 – 5 munkanap) esetében a soron kívüli hibafeltárás és javítás költsége az egyéb szerviz díjakon felül. További részletek a leírásban!
Raktáron
22.900 Ft + ÁFA (29.083 Ft)

03. Optimál díj kisgép javításra 6-15 munkanap, garanciaidőn túli meghibásodás esetén

Optimál díj (6 – 15 munkanap) esetében a soron kívüli hibafeltárás és javítás költsége az egyéb szerviz díjakon felül. További részletek a leírásban!
Raktáron
17.900 Ft + ÁFA (22.733 Ft)

04. Expressz díj kisgép javításra 2-5 munkanap, garanciaidőn belüli meghibásodás esetén

Expressz díj (2 – 5 munkanap) esetében a soron kívüli javítás költsége garanciaidőn belüli meghibásodás esetén. További részletek a leírásban!
Raktáron
15.000 Ft + ÁFA (19.050 Ft)

05. Optimál díj kisgép javításra 6-15 munkanap, garanciaidőn belüli meghibásodás esetén

Optimál díj (6 – 15 munkanap) esetében a soron kívüli javítás költsége garanciaidőn belüli meghibásodás esetén. További részletek a leírásban!
Raktáron
10.000 Ft + ÁFA (12.700 Ft)