Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akciók, Újdonságok

Rendezés:

01. Bala CPM AV függőleges lapszabászgép - ALU - 3 kW

A Bala CPM AV, a CPM termékcsalád automata függőleges lapszabászgépe, alu, alucobond anyagok vágásához, hornyolásához.

Külső raktáron

01. Bala DPM AV automata függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM AV, a DPM termékcsalád teljesen automata függőleges lapszabászgépe, anyagmegfogóval, PC vezérlőpulttal, optimalizáló szoftverrel és címke nyomtatóval rendelkezik.

Külső raktáron

02. Bala CPM D2B függőleges lapszabászgép - ALU - 3 kW

A Bala CPM D2B, a CPM termékcsalád digitális kijelzővel rendelkező lapszabászgépe, alu, alucobond anyagok vágásához, hornyolásához.

Még 1 db raktáron

02. Bala DPM KS AV automata függőleges lapszabászgép érintőkijelzővel, 3 kW

A Bala DPM KS AV, a DPM termékcsaládból már anyagmegfogó rendszer mellett motorikusan mozgó vízszintes és függőleges vágást biztosít, automatikusan elmozduló hátfallal,digitális kijelzővel és érintőkijelzővel.

Még 1 db raktáron

03. Bala CPM E2B függőleges lapszabászgép - ALU - 3 kW

A Bala CPM E2B, a CPM termékcsalád alapfelszereltségű függőleges lapszabászgépe, alu, alucobond anyagok vágásához, hornyolásához.

Külső raktáron

03. Bala DPM KS AV automata függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM KS AV, a DPM termékcsaládból már anyagmegfogó rendszer mellett motorikusan mozgó vízszintes és függőleges vágást biztosít, automatikusan elmozduló hátfallal és digitális kijelzővel.

Külső raktáron

03. OAV MAX 370P automata élzáró gép, előmaró szerszámmal

Az OAV MAX család 370P modellje már A VÉGGÖMBÖLYÍTŐ egységgel felszerelt gép, így egyenletesen magas minőségű élzárást garantál akár extra rövid munkadarabok esetében is.

Még 1 db raktáron

05. Bala DPMED 21-41 digit. kij. függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPMED 21-41, a DPM termékcsalád digitális kijelzővel felszerelt lapszabászgépe. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Külső raktáron

05. OAV MAX350 automata olvadékragasztós élzárógép

OAV élzárógépünk MAX350-es típusa a már megszokott PLC vezérlő egységen, LED kijelzőn és klaviatúrán kívül már gyémánt előmaróval rendelkezik!

Még 2 db raktáron

06. Bala DPME 21-41 függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM 21-41 E, a DPM termékcsaládból már rendelkezik automatikusan elmozduló hátfallal. Emellett továbbra is magas minőség, precizitás jellemzi. Már 12 m2-es helyen is elfér!

Még 1 db raktáron

06. OAV MAX350M automata élzáró gép előmaró szerszámmal

OAV élzárógépünk MAX350M-es típusa a már megszokott PLC vezérlő egységen, LED kijelzőn és klaviatúrán kívül már gyémánt előmaróval rendelkezik!

Még 2 db raktáron

07. Bala DPM 21-41 függőleges lapszabászgép 3 kW

A Bala DPM 21-41, a DPM termékcsalád alapfelszereltségű függőleges lapszabászgépe. Magas minőséggel, precizitással rendelkezik, s főleg kis helyigénnyel! Már 12 m2-es helyen is elfér!

Külső raktáron