Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Virutex ABB311 akkumulátoros lapostipli (lamello) maró (akku és töltő nélkül)

164.623 Ft + ÁFA ( 209.071 Ft )

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Virutex lamellózó gép, szénkefe nélküli motorral, akkumulátor és töltő nélkül
Gyártó: Virutex
Cikkszám: 168ABB311000000
Gyártó cikkszám: 7900300
Elérhetőség: Külső raktáron

Leírás

A Virutex ABB311 akkumulátoros lapostipli (lamello) maró olyan kiváló minőségű gép, amely a precíz és hatékony munkavégzést szolgálja a panelek összeépítése során.

A Virutex lapostipli maró kiválóan alkalmas hornyok elkészítéséhez, ami a penelek és korpuszok lamellával történő összeépítéséhez szükséges, ez tökéletes illeszkedést és stabilitást biztosít a munkadarabok között.

Ergonomikus kialakításának köszönhetően a Virutex ABB311 könnyen kezelhető és kényelmes használatot biztosít. A könnyű súly és a kiegyensúlyozott tervezés lehetővé teszi hosszú időn keresztül is a kényelmes és fáradtság nélküli munkát.

A gép bármilyen pozícióban elvégzi a panelek hornyolását. Köszönhetően a gondos tervezésnek és a nagy teljesítményű, szénkefe nélküli motornak.

A mikrometrikus magassági és szögbeállítási rendszernek köszönhetően a vezető-ütköző bármilyen pozícióban és szögben állítható.

A gépen található jelzéseknek köszönhetően nem szükséges pontos méréseket végezni, mivel a horony elkészítése után akár 2 cm-es oldalirányú elmozdulás is lehetséges a panel pontos beállításához.

A Virutex ABB311 akkumulátoros lapostipli (lamello) maró ütközőkészlettel is rendelkezik, ami megkönnyíti a hornyolást a három különböző méretű betétnek köszönhetően, speciális beállítás nélkül. 

A gépet legtöbbször 16, 19 és 22 mm vastagságú panelekhez használják, de az állítható vezetőnek köszönhetően vastagabb panelekhez is használható, ami lehetővé teszi a hornyok tökéletes központosítását.

A Virutex ABB311 akkumulátoros lapostipli (lamello) maró megbízható és tartós anyagokból készült, így hosszú távú használatra tervezték. A kiváló minőségű alkatrészek biztosítják a pontos és hatékony munkavégzést, valamint a hosszú élettartamot.

Külső porgyűjtő csatlakozó és az egymásra rakható hordtáska (koffer) alapfelszereltség. Kompatibilis a BT204C és BT202 akkumulátorokkal (nem tartozék)

Ez a termék nem tartalmaz akkumulátort és töltőt, így mindenki saját igényeinek megfelelő akkumulátort és töltőt rendelhet hozzá külön.

Paraméterek

Kialakítás Lapostipli (lamello) maró (akkus)
Li-Ion akkumulátor Az akkumulátor és a töltő nem tartozék!
Feszültség 20 V
Üresjárati fordulatszám 7000 1/perc
Tömeg 3 kg
Marószerszám mérete 100 x 22 x 4 mm
Maximális marási mélység 20 mm
Használható akkumulátor típus Li-ion (nem tartozék)
Akkumulátor kapacitás 2 vagy 4 Ah (nem tartozék)
Zajszint 92 dBA

katalógus oldal

Kapcsolódó termékek

P+ ragasztó flakon készlet, 2 darabos

Ragasztó flakon szett.
Gyártó cikkszám: GBK1
2.044 Ft + ÁFA (2.596 Ft)