Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

33 Éves a Paliszander Kft. - Ünnepeljük Együtt a három évtized sikereit!

Az idei évet sok minden különlegessé teszi, de talán semmi sem annyira, mint hogy mi, a Paliszander Kft. munkatársai a cég 33 éves fennállásának évfordulóját ünnepeljük. Ez az évforduló mérföldkő a számunkra, amely nemcsak a múltunkra való visszatekintésre ad alkalmat, hanem a jövőbeli terveink újragondolására is ösztönöz.

Ünnepeljük együtt a 33 évet!

A Paliszander Kft. 33 éve töretlenül szolgálja ki ügyfeleit, és minden egyes projektünkben a fa iránti szeretet és a szakma iránti elhivatottság vezérelt bennünket. Az eltelt évek során szinte megszámlálhatatlan mennyiségű faipari gépet és szerszámot értékesítettünk, amelyekkel ügyfeleink vállalkozását versenyképesebbé, hatékonyabba és sikeresebbé tettük.

Ennek az évfordulónak az alkalmából számos szempontból megújulunk. Az új technológiák és módszerek bevezetésével, valamint az innovatív termékek kínálatával célunk, hogy még magasabb szintre emeljük szolgáltatásainkat. A modernizáció mellett azonban van, ami sohasem változik: a minőség iránti elkötelezettségünk és a tökéletes famegmunkálás iránti szenvedélyünk. Ezt az ígéretünket tartjuk szem előtt minden ügyfelünk kiszolgálása során a Paliszander Kft., biztosítva, hogy továbbra is a legjobbat nyújtsuk mindenkinek, aki minket választ.

Arra buzdítjuk Önt, hogy kövessen minket közösségi média felületeinken! Az év folyamán nem csak kiemelkedő ajánlatokkal és akciókkal várjuk, hanem hasznos tippeket és tanácsokat is megosztunk Önökkel. Szakértőink bemutatják a legújabb trendeket, technikákat és ötleteket, hogy Ön is a legtöbbet hozhassa ki a vállalkozásából.

33 éves a Paliszander Kft. Magyarország legnagyobb Faipari gép- és szerszámáruháza

Köszönjük az eddigi bizalmat és támogatást, amit az elmúlt 33 év során kaptunk! Bízunk benne, hogy együtt ünnepelhetjük továbbra is a fa iránti szenvedélyünket és a szakma iránti elkötelezettségünket. Várjuk Önöket üzleteinkben és online felületeinken egyaránt, iratkozzanak fel a hírlevelünkre, hogy együtt folytathassuk a közös utat a következő évtizedekben is!

Paliszander Kft. hírlevél feliratkozás